Foto: ancicka
Dezert vhodný na tieto horúce dní.Je to určite torta,ktorú môžte urobiť,ak potrebujete na rýchlo niečo sladké a najlepšie so všetkého je to,že nepotrebujete na Zobraziť celý popisDezert vhodný na tieto horúce dní.Je to určite torta,ktorú môžte urobiť,ak potrebujete na rýchlo niečo sladké a najlepšie so všetkého je to,že nepotrebujete na prípravu ani rúru ani mixér.
porcií
príprava
Suroviny
1,5 dcl |
|
podľa potreby |
|
1 l |
|
100 g |
|
100 g |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
3-4 pl |
|
(v spreji na ozdobu) |
|
(alebo iné ovocie) |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Najsamprv si urobte instantnú kávu a to podľa svojej chutí.
-
2
Potom do tortovej formy poukladajte namáčané piškoty v káve tak,aby bolo celé dno dobré zakryté.
-
3
Obidva čokolády polámte na malé kúsky.
-
4
Z mlieka ,zlatého klasu ,kr.a vanilkového cukru uvarte puding,
-
5
Hned ho rozdelte na polovicu a do každej pridajte čokolády.
-
6
Miešajte rýchlo,aby sa čokolády dobré rozpustili a puding aby ostal pekný hladký.
-
7
Potom na piškoty vylejte tmavý puding,rozotrite a hned na to svetlý.Odložte do chladu ,tak na 2 hodinky a je hotové.
-
8
Po stuhnutí formu odstránte a môžte podávať.
-
9
Takto pekne vyzerá v reze,no ešte lepšie chutí,ako vyzerá.
-
10
Pri podávaní ozdobte šľahačkou a nejakým ovocím.ja som iba popučila vidličkou jahôdky a ochutila ich vanilkovým cukrom.Dobrú chuť!
Diskusia k receptu