Oreo cheesecake bez pečenia
Foto: frommykitchendotcom
Suroviny
Korpus: | |
250 g (tmavá časť bez krému) |
|
125 g |
|
Krém: | |
600 g (Philadelphia) |
|
50 g |
|
250 ml |
|
1 bal. |
|
100 g nalámané |
|
Ganache: | |
200 g |
|
100 ml |
|
Postup
-
1
Korpus: Roztopené maslo zmiešame s rozdrobenými sušienkami a vysypeme na dno formy 24 cm. Rovnomerne uhladíme.
- 2
Krémový syr vymiešame s práškovým cukrom. Prilejeme šľahačkovú smotanu, pridáme Smetafix a šľaháme ďalej. Nakoniec vsypeme nalámané sušienky a zľahka premiešame.
- 3
Krém nanesieme na sušienkový základ a dáme do chladu kým pripravujeme ganache.
- 4
Na ganache zohrejeme smotanu a v nej následne rozpustíme čokoládu za občasného miešania.
- 5
Nie horúce nalejeme na krém a necháme stuhnúť cez noc. Koláč nebude ako klasický cheesecake, ale skôr šľahačkový.
Tiež nepečený cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu