Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
helena10
„Vyprážané bryndzové pirohy (fotorecept)”
Vyzerajú veľmi chutné.
Kamarátka robí z kefírového cesta:
* 1/2 kg polohrubá múka výberová
* 1 ks vajce, štipka soli, štipka sódy bikarbóny
* 1 hrnček kefírového mlieka
** Vymiešame cesto a necháme oddychovať 20 minút.

Cesto má byť vláčne nelepivé a podľa potreby pridáme ešte trochu kefíru, aby nebolo tvrdé. Potom ho vaľkáme, krájame, plníme a zlepené vyprážame.
Do oleja na vyprážanie dáme štipku soli.
havla
„Domáci chlieb (fotorecept)”
Olinka, Ty si neskutočne šikovná! Pridávaš sem super koláčiky, zákusky a teraz takýto krásny chlebík. Pochybujem, že taký upečie aj začiatočník, ale beriem Ťa za slovo a vyskúšam. Doteraz čo som od Teba piekla, všetko vyšlo a bolo dobré. Mam to uložené v KK. Ďakujem za všetky recepty, ktoré pridávaš.