Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 279 najnovší komentár včera 15:49
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 279 najnovší komentár včera 15:49
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 228 najnovší komentár včera 15:49
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Vo vlašskom šaláte boli vždy zemiaky, v parížskom neboli.
Áno neboj sa pridať.... Ďakujem za nahliadnutie receptu.
Ďakujem za Tvoj recept, je hodný vyskúšania.
Tiež si myslím, že by bolo dobré napísať podrobnejšie ako sa torta plnila a aká granola bola použitá.
Kamarátka robí z kefírového cesta:
* 1/2 kg polohrubá múka výberová
* 1 ks vajce, štipka soli, štipka sódy bikarbóny
* 1 hrnček kefírového mlieka
** Vymiešame cesto a necháme oddychovať 20 minút.
Cesto má byť vláčne nelepivé a podľa potreby pridáme ešte trochu kefíru, aby nebolo tvrdé. Potom ho vaľkáme, krájame, plníme a zlepené vyprážame.
Do oleja na vyprážanie dáme štipku soli.
Aspoň vieš, aká dobrota.!!!! . Varechači ďakujem za nahliadnutie môjho receptu a čas prečítať recept všetkým.... Ďakujem.
Ďakujem za reakciu na recept som rada že sa recepty páčia veľmi má potešil Tvoj komentár... Chlebík nie je slaný aj po potreti soľ si môžeš pridať podľa seba. Pozdravujem.
Mám v 2 bode napísané že rozmrvíme droždie, ale som zabudla dopísať do250 ml vlažnej vody... Jaj... Stala sa chyba, ale opravím... Ďakujem za nahliadnutie môjho receptu a prečítanie, krásny dník.
Ja som celý čas v tom, že bez vody, mlieka a podobne sa nerozbehne.
Som velmi rada že chutí. Vdaka za odozvu👍
Dakujem krásne😊
Dakujem za nahliadnutie a milé slová😊 Verím, že skúšku neolutuješ a že rodinke bude chutiť. Budem velmi rada ak dáš po skúške vedieť.
Dakujem😊 Pozdravujem.
Ešte a chcem spýtať, či nie je moc slaný, keď sa pred aj po pečení potiera slanou vodou?