Top pizza buchty fotorecept
Foto: sniperpes
Pizza buchty zo skvelého cesta, ktoré vydržia mäkké aj 5 dní. Robil som dvojitú dávku a vyšlo mi cca 60 ks. Foto sú Zobraziť celý popisPizza buchty zo skvelého cesta, ktoré vydržia mäkké aj 5 dní. Robil som dvojitú dávku a vyšlo mi cca 60 ks. Foto sú robené počas pečenia, takže sorry za bordel :)))
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Spravíme si kvások. Do teplého mlieka pridáme cukor a droždie. Necháme postáť na teplom mieste cca 10 minút.
- 2
Do misy dáme múku, soľ, oregano a premiešame. Vlejeme olej a kvások.
- 3
A spracujeme vláčne cesto, postupne dolievame podľa potreby teplú vodu, cca 300 ml.
- 4
Po cca 30 minútach kysnutia som vybral cesto a rozdelil ho na 4 časti, ktoré som ešte nechal podkysnúť. Na foto sú len 3, jedno som už spracoval :)
- 5
Každý bochník cesta som rozvaľkal na hrúbku maximálne 1 cm.
- 6
Nakrájal na štvorčeky, potrel kečupom a začal plniť. Šunka, šampiňóny, kukurica, štipka pizza korenia a navrch syr.
- 7
Zabalíme do bochníčkov smerom do vrchu a dáme piecť na 200 stupňov na približne 30 minút. Záleží od rúry, každá je iná...
- 8
Dobrú chuť. PROSÍM o spätnú väzbu vďaka.
Tiež buchty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Treba vyskúšať ;)