Pizza buchty
Pizza buchty

Top pizza buchty fotorecept

sniperpes - bez fotkysniperpes, dnes 08:32
Top pizza buchty (fotorecept)
Foto: sniperpes

Pizza buchty zo skvelého cesta, ktoré vydržia mäkké aj 5 dní. Robil som dvojitú dávku a vyšlo mi cca 60 ks. Foto sú Zobraziť celý popisPizza buchty zo skvelého cesta, ktoré vydržia mäkké aj 5 dní. Robil som dvojitú dávku a vyšlo mi cca 60 ks. Foto sú robené počas pečenia, takže sorry za bordel :)))

60
porcií
50 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

1200 g
300 ml
1 kocka
2 ČL
300 ml
2 ČL
2 ČL
300 ml (teplá)
Náplň:
1 bal.




Postup

  1. 1

    Spravíme si kvások. Do teplého mlieka pridáme cukor a droždie. Necháme postáť na teplom mieste cca 10 minút.

  2. 2

    Do misy dáme múku, soľ, oregano a premiešame. Vlejeme olej a kvások.

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    A spracujeme vláčne cesto, postupne dolievame podľa potreby teplú vodu, cca 300 ml.

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po cca 30 minútach kysnutia som vybral cesto a rozdelil ho na 4 časti, ktoré som ešte nechal podkysnúť. Na foto sú len 3, jedno som už spracoval :)

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Každý bochník cesta som rozvaľkal na hrúbku maximálne 1 cm.

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Nakrájal na štvorčeky, potrel kečupom a začal plniť. Šunka, šampiňóny, kukurica, štipka pizza korenia a navrch syr.

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Zabalíme do bochníčkov smerom do vrchu a dáme piecť na 200 stupňov na približne 30 minút. Záleží od rúry, každá je iná...

    Top pizza buchty (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Dobrú chuť. PROSÍM o spätnú väzbu vďaka.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia