Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 449 najnovší komentár dnes 13:20
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 449 najnovší komentár dnes 13:20
- Sovka62: Mäso 33 najnovší komentár 16. júna 2025
- Dorenika: Linecké 9 najnovší komentár 11. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 393 najnovší komentár dnes 13:20
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Tvarohový zákusok z lístkového cesta s penou +fotopostup
-
Tvarohový koláč s jahodami +fotopostup
-
Stopky z jahôd už nikdy nevyhadzujte. Spravte z nich tento jednoduchý sirup +video
-
Výdatná rascová polievka
-
Slané tyčinky bez lepku z nalístkovaného cesta +video
-
Savory burger s karamelizovanou cibuľkou
-
Fazuľkový šalát s bryndzou +fotopostup
-
Jahodová pohárová bublanina
-
Tvarohový zákusok z lístkového cesta s penou +fotopostup
-
Tvarohový koláč s jahodami +fotopostup
-
Stopky z jahôd už nikdy nevyhadzujte. Spravte z nich tento jednoduchý sirup +video
-
Nescafé rezy s tvarohom a jahodami +fotopostup
-
Thajské bravčové kúsky s rezancami
-
Zemiaková placka z plechu
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Jogurtové placky VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Pochutnáte si: 13x nedeľný obed z bravčového stehna. Na prírodno, s omáčkou, aj ako obrátené rezne
-
Recepty na domáci termix: Najjednoduchší len z 3 surovín, aj taký, ktorý chutí ako za starých čias
-
TOP rebríčky: Obľúbené jedlá, jednoduché koláče aj sviatočné zákusky. Varte a pečte podľa najlepších receptov uplynulého mesiaca
-
Čistý pôžitok: 14 spôsobov, ako si vychutnať čerstvé jahody. Tieto nepečené dobroty vám nedajú spať
-
Zabudnutý klenot: Na špik kedysi naše babky nedali dopustiť. Dnes sa opäť vracia na výslnie. Je naozaj taký zdravý?
-
Viac než len soľ a korenie: 10 prísad, ktoré urobia z vašej polievky majstrovské dielo
-
Sezóna v plnom prúde: 12 jahodových zákuskov, ktorým nebudete môcť odolať
Mila zlata haji ,vyrasta s "varechou" a ja sa tesim ze sa mozem.podelit s vami ,super ludmi ako mi rastie...je to papkac a taky velky pribinacik spapa nez vobec stihnem pustit rozpravku 😀
Kouzelné foto, nevinnost sama je náš chlapeček!
Další segedín na obzoru, jsi ranní ptáče a nic nenecháváš náhodě. Souhlas s velkou dávkou, ta je zárukou chuti i zabezpečení toho, že člověk nemusí vařit každý den. Jsi šikovný!
Dobrá inspirace, chutné foto!
Není nad dobré zprávy!
Ved sa aj hovori ,ze ked segedin postoji tak je najlepsi.takze treba spravit poriadnu varku.a navyse ja toto jedlo milujem 😀
Ty ale robíš chute, hneď takto z rána. To je odhadom tak 5 litrový hrniec 😂
Uz sa robiiii..segedin :))
@Martinz69 přidal další moznou variantu. Máv :-)
Afi, ten cesnak sa v tej citrusovej šťave iba vyvarí. Nie je tam dominantný. Ja tie strúčiky cesnaku nevyhadzujem. Väčšinou ich prihodím do ryže.
Samozrejme, že ten kto má doma upírov môže ten cesnak aj schrúmať.
Ďakujem @redakcia.
Kopr vařím, ale jenom stonky, aby zesílila chuť. To podstatné zelené do vařící omáčky až při odstavování z plotny, aby kromě chutě se zachovala i barva.
Dakujeme za recept.
Inak ja salaty nesladim, ja si davam sol, olivac a citron, moj je konzerva, on si robi taku vodovu zalievku ako kedysi, alebo si len osoli.
Pekne ďakujem za recept a pozdravujem.