Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 28 najnovší komentár včera 22:15
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 28 najnovší komentár včera 22:15
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 121 najnovší komentár 1. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 28 najnovší komentár včera 22:15
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
Cesnak teda podľa chuti, ale treba skúsiť je to paráda a oškvarky tam perfektne chrumkajú
. Má to údeninovo cesnakový doznev😆
Nahodou....ja to mam rad a vzdy ked na to natrafim v dakej vyvarovni tak si to s radostou dam 😆
Pozdravujem vsetkych👍
@olinecka drahá, aj ked viem že si skúsenejšia kuchárka/ gazdinka než ja, spýtam sa ta niečo. Keď vyprážaš kura, stehná, krídla, alebo rezne... predvaríš alebo preddusíš ich a až potom obalíš? Alebo obalíš surové mäso a vyprážaš pomaly, zodpovedne a na kontrolu povedzme pichneš nožom ku kosti aby si si bola istá, že je mäso už krásne prepečené🙂? Mäsu tiež trvá kým sa pri vyprážaní prepečie, tak prečo nemať trpezlivosť aj pri karfiole? 🙂 Ano je to moje varenie a môj recept ako vravíš, ale ver, že za každým jediným svojím receptom si skalopevne stojím. A ak niekto skúsi môj recept a drží sa aj mojich rád, výsledok bude mať ten istý ako ja. Nikdy neposuniem 1 recept dalej ak som si ním niesom na 100% istá👍🙂 Vdaka za nahliadnutie a komentík s názorom, pekný deň prajem.
Moja mama doma robievala tiež predvarený karfiol, ale odkedy mám vlastnú domácnosť tak ja karfiol vyprážam jedine surový. Odpadne ti babranie s predváraním a aj chuť karfiolu bude ovela intenzívnejšia. V rúre som ešte neskúšala, ale keďže robím karfiol tak 1-2x do roka, tak si ho vychutnáme takto "originál" 😅😉 Príjemný den tebe aj ostatným.
Keď niekto chce tak si ho rozoberie aj na menšie kusy, alebo ružičky. Ja nezvyknem na menšie rozobrať, lebo takto mu zostane viac karfiolovej chuti a popije aj menej oleja🙂 Prepečie sa bez problémov aj väčší kus, treba jednoducho len piecť pri primeranej teplote a otáčať karfiol aby sa opiekol zkaždej strany rovnako.
Ahooj milá @zolik 🙋♀️🧡 A ty zase v noci vypekáš?! Som rada, že si vyskúšala a že si s výsledkom spokojná. Prajem k raňajkám dobrú chuť!
Nedorozumenie to je… ani ja som nekritizovala :-))
A s tými svokrami, už to chápem, ty si myslel aj svokry tvojich detí. Zdalo sa mi to vtipné. Pekný deň prajem.
“Čiernohorský rezeň” podľa šéfkuchára Michal Šalamún, ale z kuracích pŕs
Cuketa opečená na olivovom oleji a obyčajné varené zemiaky
Je to rýchle jedlo, všetko hotové do času kým sa zemiaky uvaria. Do 30 minút docela efektné jedlo na stole.