Bryndzová nátierka s oškvarkami
Foto: julop
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g (najlepšie 100 % ovčia) |
|
100 g (Bambino) |
|
70 g bravčové |
|
4 strúčiky |
|
1/2 ČL |
|
podľa chuti |
|
poďla chuti |
|
Postup
-
1
Zmäknutú bryndzu zmiešame s Bambinom a mletou paprikou pretláčaním vidličkou.
- 2
Na jemnom strúhadle nastrúhame oškvarky a cesnak (prípadne pretlačíme) a pridáme do bryndze.
- 3
Pridáme korenie, soľ a všetko spolu premiešame a necháme "prepojiť" chute v chladničke.
- 4
Super je podávanie na nakrájaných opečených bagetkách alebo hriankach.
Tiež bryndzová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Cesnak teda podľa chuti, ale treba skúsiť je to paráda a oškvarky tam perfektne chrumkajú
. Má to údeninovo cesnakový doznev😆