Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka s oškvarkami

julop - bez fotkyjulop, 21. februára 2024
Bryndzová nátierka s oškvarkami
Foto: julop
15 minút
príprava

Suroviny

250 g (najlepšie 100 % ovčia)
100 g (Bambino)
70 g bravčové
4 strúčiky
1/2 ČL
podľa chuti
poďla chuti




Postup

  1. 1

    Zmäknutú bryndzu zmiešame s Bambinom a mletou paprikou pretláčaním vidličkou.

  2. 2

    Na jemnom strúhadle nastrúhame oškvarky a cesnak (prípadne pretlačíme) a pridáme do bryndze.

  3. 3

    Pridáme korenie, soľ a všetko spolu premiešame a necháme "prepojiť" chute v chladničke.

  4. 4

    Super je podávanie na nakrájaných opečených bagetkách alebo hriankach.

Diskusia k receptu

kuko95
Bryndzu milujem ale podľa mňa to je moc prekombinovane..veľa cesnaku a ani to Bambino sa mi tam nehodí keď je tá bryndza teda práva ..ale chutná fotka
julop
@kuko95 (21.2.2024 15:35)

Cesnak teda podľa chuti, ale treba skúsiť je to paráda a oškvarky tam perfektne chrumkajú
. Má to údeninovo cesnakový doznev😆




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia