Rýchla čokoládová štrúdľa fotorecept
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvinieme na plech.
- 2
Do stredu položíme celú čokoládu. Odporúčam použiť tenšiu tabuľku čokolády, aby pri pečení nevytiekla.
- 3
Strany cesta narežeme na pásiky široké asi 1,5 cm.
- 4
Cesto z horných a dolných uhlov odstránime.
- 5
Čokoládu do cesta “zabalíme”. Najprv cez čokoládu prehneme hornú a dolnú časť cesta a následne bočné pásiky na striedačku.
- 6
Potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť, kým cesto nechytí farbu.
Tiež štrúdľa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu