Cuketová nátierka alebo aj omáčka
Foto: TizianaCuketová nátierka alebo aj omáčka Univerzálna omáčka, ktorú možno použiť nielen na hrianku, opečenú bagetku, ale aj pod mäso, či na cestoviny.
Cuketový relish (fotorecept)
Foto: KecemisCuketový relish Tento relish je vhodný tak k mäsu, do hamburgeru, ako aj len jednoducho na chlieb s maslom.
Cuketové čatní
Foto: Eruska25Cuketové čatní Čatní alebo chutney. Toto cuketové používam, keď dusím mäso.
Nakladaná cuketa s feniklom
Foto: Pravda - Ľuboš PilcNakladaná cuketa s feniklom Ak nemáte radi fenikel, chutný je aj variant len s cuketou a čerstvým kôprom.
Cukinová čalamáda
Foto: Martina34Cukinová čalamáda Robievam ju každý rok a stále ju máme radi.
Cuketový džem s citrónom a zázvorom
Foto: Katarina22Cuketový džem s citrónom a zázvorom Pôvodný recept som si upravila podľa seba a pridala zázvor. Výsledok? Lepší džem som nikdy nejedla.
ANKETA: Máte doma prebytok cukety?
Diskusia k článku