Nakladaná cuketa s feniklom
Vladimír Morochovič
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia a viceprezident Gourmet klubu, 11. augusta 2013
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia a viceprezident Gourmet klubu, 11. augusta 2013
Foto: Ľuboš Pilc
5 pohárov 500ml
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vínny ocot s cukrom a vodou zvaríme na nálev.
- 2
Do pohárov naukladáme nakrájanú cuketu, pridáme nakrájaný fenikel.
- 3
Poháre zalejeme pripraveným horúcim nálevom, uzatvoríme viečka a vysterilizujeme.
- 4
Tip šéfkuchára: Ak nemáte radi fenikel, chutný je aj variant len s cuketou a čerstvým kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu