prazdny

Kuracina zapečená s paprikami a paradajkami

Kuracie mäso

Kuracina je všeobecne obľúbená na všetkých svetových stranách našej zemegule....

prazdny

Študentský rezeň

Bravčové mäso

Bravčové karé nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.

prazdny

Bageta vo vajíčku so šampiňónmi

Večera

Keď máme odležané bagetky, použijeme ich vo vajíčku a výsledkom budú výborné raňajky či večera.

prazdny

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom

Bravčové mäso

S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

prazdny

Zapečené zemiakové šúľance

Cestoviny

Ďalšia naša obľúbená rýchlovka.

prazdny

Zapečené šampiňóny so syrovou plnkou

Hlavné jedlá

Šampiňóny očistíme a vyrežeme nožičky.

prazdny

Bolyhos sendvič

Bravčové mäso

Jednoduchý recept s nádychom modernej gastronómie.

prazdny

Zapečené bešamelovo-syrové cestoviny

Cestoviny

Inšpirácia alebo skôr pripomenutie na rýchle, super jednoduché a veľmi chutné cestoviny :-)

prazdny

Čerenčianske raňajkové bagetky

Večera

Občas máme chuť si pripraviť na raňajky niečo špeciálne a netradičné. Ak máte doma staršie bagetky...

prazdny

Zapečené smotanové zemiaky s kuracím mäsom

Kuracie mäso

Smotanové zemiaky pozná snáď každý. Väčšinou sa k nim pripravuje príloha zvlášť, ale v...