Zapečené zemiakové šúľance fotorecept
Foto: kvakac
Ďalšia naša obľúbená rýchlovka.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
12 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Šúľance naukladáme na rajnicu s nelepivým povrchom. Nelejeme olej.
-
2
Pripravíme si mozzarellu a vajcia.
-
3
Vajcia vidličkou rozšľaháme, primiešame strúhanú mozzarellu, korenie a vegetu. Keď použijem vegetu, tak už nedávam soľ. Kto nechce vegetu, môže dať soľ.
-
4
Zmes nalejeme na šúľance a dáme do rúry, ktorú zapneme na 200 °C na 12 minút. To uvidíme, keď začne chytať krásnu žltú farbu.
-
5
Asi takto vyzerá upečené.
-
6
Potom to rozrežeme do kríža a máme štyri chutné porcie na obed, alebo večeru. Kto chce, dá si k tomu nejakú zeleninu.
Vďaka za koment. Aj polievku si skoro uhádla bola drobcova s májovkami. Tuto cestovinu kupujeme v Lidli, alebo Kauflande je to zásoba na rýchle obedy, keď je veľa roboty na záhrade.
To já si dám nášup tvojej polievky, májovkovú so nemala júúúj pekne dávno!!
Šúlance prenechám hladným, áno?!
Řádíte na zahradě. Myslela jsem si to, zapadol si ako vlastenec. Sadbe zdar!
Vďaka za koment. Tak ty si len mlsná a nie hladná áno? Há - há veru aj ja som si polievku riadne vychutnal, mám ju veľmi rád.
Vďaka za koment. Život človeka naučí všetko, len treba mať oči a uši otvorene. Nie je to zložite, len to čo nám chutí spojené do jedného hrnca.
Vďaka za koment. Vajce so syrom robievame a takto dane na cestovinu tvorí jednoduché a dobré jedlo.