Recepty, kde je lalok bravčový s kožou
Bryndzové gnudi
Zmiešaním surovín uvedených v recepte získame
voňavé a vláčne cesto. Z cesta tvarujeme gule
s hmotnosťou cca 30...
Krekry z kože a pena z laloka
Bravčovú kožu umyjeme a nožom očistíme prípadné
nečistoty. Nakrájame na menšie kocky
a varíme asi hodinu. Scedíme...
Králičia paštéta s cviklou
Ešte jedna z poľovníckych paštét. Na postriežke človek osamote v tichu veru aj hlad
dostane...
Jaternicová kaša
Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...
Zabíjačkový guláš
Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky....
Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou
V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou....
Madarské ryžové jaternice
Tento recept je z Madarska. Zaujal ma tým, že tieto jaternice možno konzumovať za tepla...
Bravčová pečeň po sedliacky
Recept mám, ako spomienku na staré dobré časy, ked sme chovali prasiatka.
Bravčový lalok
Bravčový lalok varíme s cesnakom, soľou a korením asi 30 minút. Po uvarení namarinujeme zmesou...
Hurky a grejzupa
Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...
Frankfurtské párky
Hovädzie mäso zomelieme 2–krát cez 2 mm otvory a vymiešame s vodou na jemnú kašu. Do...
Mastný zabíjačkový guláš pre silné žalúdky
Opláchnutý, očistený bravčový bôčik a lalok nakrájame na rovnomerné kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu urestujeme dozlata...
Varený lalok
Bravčový lalok varíme v dobre osolenej vode s bobkovým listom, čiernym korením a novým korením...
Bryndzové gnudi
Zmiešaním surovín uvedených v recepte získame voňavé a vláčne cesto. Z cesta tvarujeme gule s hmotnosťou cca 30...
Krekry z kože a pena z laloka
Bravčovú kožu umyjeme a nožom očistíme prípadné nečistoty. Nakrájame na menšie kocky a varíme asi hodinu. Scedíme...
Králičia paštéta s cviklou
Ešte jedna z poľovníckych paštét. Na postriežke človek osamote v tichu veru aj hlad dostane...
Jaternicová kaša
Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...
Zabíjačkový guláš
Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky....
Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou
V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou....
Madarské ryžové jaternice
Tento recept je z Madarska. Zaujal ma tým, že tieto jaternice možno konzumovať za tepla...
Bravčová pečeň po sedliacky
Recept mám, ako spomienku na staré dobré časy, ked sme chovali prasiatka.
Bravčový lalok
Bravčový lalok varíme s cesnakom, soľou a korením asi 30 minút. Po uvarení namarinujeme zmesou...
Hurky a grejzupa
Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...
Frankfurtské párky
Hovädzie mäso zomelieme 2–krát cez 2 mm otvory a vymiešame s vodou na jemnú kašu. Do...
Mastný zabíjačkový guláš pre silné žalúdky
Opláchnutý, očistený bravčový bôčik a lalok nakrájame na rovnomerné kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu urestujeme dozlata...
Varený lalok
Bravčový lalok varíme v dobre osolenej vode s bobkovým listom, čiernym korením a novým korením...