Recepty, kde je cibule
Šalát z červenej kapusty
tento šalát som jedla u priateľky v čechách a veľmi mi chutilo.
Veľkonočné vajíčka
Takéto varené Veľkonočné vajíčka zvykneme robiť už roky. A ešte stále nevyšli z módy.
Fajšmekroví utopenci
Recept som dostal internetom od svojich známych z Českej republiky. Dá sa urobiť podľa použitých surovín ako...
Bavorská roštenka
Očistené zemiaky nakrájame na plátky, necháme odstáť, aby pustili šťavu, potom šťavu zlejeme...
Fazuľový šalát s ovčím syrom
Fazule, na koctky nakrájaný syr, na koliečka nakrájenú cibuľu a na kocky nakrájanú uhorku zmiešame
Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup
a...
Hus v šoulete
Prebratý hrach vyperieme, namočíme do studenej vody a necháme stáť do nasledujúceho dňa. Na druhý
deň...
Boršč chrabrého bohatiera
Mäso nakrájame na kocky, zalejeme vodou a varíme až kým takmer zmäkne. Osolíme, pridáme...
Rybie ihly starého námorníka
Druhý z receptov, ktoré sa tešili mimoriadnej obľube medzi moreplavcami. Takto pripravené makrely ako keby...
Vysmážaná treska s kokjtejlsósom
Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2....
Hustá jahňacia polievka
Vodu osolíme a dáme do nej variť jahňaciu hlavu a mäso, ktoré sme pokrájali nadrobno...
Šalát z červenej kapusty
tento šalát som jedla u priateľky v čechách a veľmi mi chutilo.
Veľkonočné vajíčka
Takéto varené Veľkonočné vajíčka zvykneme robiť už roky. A ešte stále nevyšli z módy.
Fajšmekroví utopenci
Recept som dostal internetom od svojich známych z Českej republiky. Dá sa urobiť podľa použitých surovín ako...
Bavorská roštenka
Očistené zemiaky nakrájame na plátky, necháme odstáť, aby pustili šťavu, potom šťavu zlejeme...
Fazuľový šalát s ovčím syrom
Fazule, na koctky nakrájaný syr, na koliečka nakrájenú cibuľu a na kocky nakrájanú uhorku zmiešame
Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup a...
Hus v šoulete
Prebratý hrach vyperieme, namočíme do studenej vody a necháme stáť do nasledujúceho dňa. Na druhý deň...
Boršč chrabrého bohatiera
Mäso nakrájame na kocky, zalejeme vodou a varíme až kým takmer zmäkne. Osolíme, pridáme...
Rybie ihly starého námorníka
Druhý z receptov, ktoré sa tešili mimoriadnej obľube medzi moreplavcami. Takto pripravené makrely ako keby...
Vysmážaná treska s kokjtejlsósom
Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2....
Hustá jahňacia polievka
Vodu osolíme a dáme do nej variť jahňaciu hlavu a mäso, ktoré sme pokrájali nadrobno...