Hustá jahňacia polievka

redakcia - fotkaredakcia, 8. septembra 2009 20:28
Ďalšie recepty »
4
porcie
10 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Vodu osolíme a dáme do nej variť jahňaciu hlavu a mäso, ktoré sme pokrájali nadrobno. Po pol hodine varenia odoberieme penu, pridáme nadrobno pokrájanú mrkvu, petržlen, cibuľu a pridáme aj ryžu.

  2. 2

    Keď zmäknú, prilejeme šťavu z kyslej kapusty a pridáme posekanú petržlenovú a cibuľovú vňať. Keď už je všetko mäkké, polievku odstavíme z ohňa a pridáme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali žĺtok.

  3. 3

    Ryžu môžeme nahradiť aj haluškami z vajca a múky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist