Kanapky s cesnakovou krevetkou
Zdeněk Michálek
Šéfkuchár hotela Holiday Inn v Žiline, 31. decembra 2009
Šéfkuchár hotela Holiday Inn v Žiline, 31. decembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup a dochutíme soľou a čiernym korením. Necháme vychladnúť a dáme na nakrájané rožky.
- 2
Krevety prekrojíme po dĺžke, osolíme a opečieme na olivovom oleji s cesnakom.
- 3
Pridáme na rožky so zeleninou a dozdobíme plátkom citrónu a kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu