Zemiakovo-fazuľové chilli s quinoou
Foto: blissofplants
2-3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1-2 PL (podľa vlastného výberu) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 stonka |
|
hrsť |
|
4 ks veľké |
|
1 ks veľká |
|
60 g |
|
600 ml |
|
hrsť |
|
240 g miešaná (plechovka) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Zohrejeme si olej vo veľkej panvici s pokrievkou. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak a na miernom ohni opražíme.
- 2
Pridáme očistené zemiaky nakrájané na 2 cm kúsky, očistenú kvaku nakrájanú na kocky, nadrobno pokrájanú zelerovú stonku, paradajky, quinou a vodu. Varíme zhruba 20-30 minút. Dobre ochutíme.
- 3
Na konci varenia pridáme hrášok a scedenú fazuľu z plechovky, pomiešame a varíme ešte niekoľko minút.
- 4
Podľa chuti pridáme chilli papričky.
Tiež chilli:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujem ti velmi pekne!!
Dakujem