Vegánsky hotdog po taliansky

lunter - fotkaLunter, 3. júla 2019 17:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Vegánsky hotdog po talianskyFoto: lunter
2
porcie
25 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Paradajky ponoríme do vriacej vody asi na 1 minútu. Potom ich vyberieme a hneď premyjeme v studenej vode. Následne z nich ľahko stiahneme šupku.

  2. 2

    Očistený cesnak nakrájame na drobno a restujeme na rozohriatom olivovom oleji na panvici. Očistené paradajky nakrájame na kocky a pridáme k cesnaku. Keď sú takmer mäkké, pridáme k nimi polovicu bazalky, soľ, mleté čierne korenie a sušené oregano. Hotovú zmes odstavíme zo sporáka.

  3. 3

    Medzitým si ugrilujeme dva párky na grile alebo grilovacej panvici. Tofu párky grilujeme asi 10 minút, kým jemne nezhnednú.

  4. 4

    Šampiňóny ošúpeme, nakrájame a zľahka opečieme na panvici s kvapkou olivového oleja kým nezmäknú.

  5. 5

    Pečivo z jednej strany nakrojíme, dáme doň zmes paradajok, grilovaný tofu párok, šampiňóny a zvyšok na jemno nakrájanej bazalky. Na záver môžeme na suchej panvici opiecť slnečnicové semienka a posypať nimi hotdogy.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist