Vegánsky hotdog po taliansky
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
240 g |
|
4 ks |
|
1 strúčik |
|
15 g čerstvá |
|
4 ks |
|
|
|
1/2 ČL |
|
podľa chuti |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Paradajky ponoríme do vriacej vody asi na 1 minútu. Potom ich vyberieme a hneď premyjeme v studenej vode. Následne z nich ľahko stiahneme šupku.
- 2
Očistený cesnak nakrájame na drobno a restujeme na rozohriatom olivovom oleji na panvici. Očistené paradajky nakrájame na kocky a pridáme k cesnaku. Keď sú takmer mäkké, pridáme k nimi polovicu bazalky, soľ, mleté čierne korenie a sušené oregano. Hotovú zmes odstavíme zo sporáka.
- 3
Medzitým si ugrilujeme dva párky na grile alebo grilovacej panvici. Tofu párky grilujeme asi 10 minút, kým jemne nezhnednú.
- 4
Šampiňóny ošúpeme, nakrájame a zľahka opečieme na panvici s kvapkou olivového oleja kým nezmäknú.
- 5
Pečivo z jednej strany nakrojíme, dáme doň zmes paradajok, grilovaný tofu párok, šampiňóny a zvyšok na jemno nakrájanej bazalky. Na záver môžeme na suchej panvici opiecť slnečnicové semienka a posypať nimi hotdogy.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: