
Bombová nátierka z údenej makrely
Makrelu natrhame na väčšie kusky , pridame vnat, smotanu, korenie, citr. štavu a kôru, chren a dobre...

Nepečená smotanová torta
Klasická nepečená smotanová torta, len výsledný efekt je pastvou pre detské oči. Prvýkrát som ju robila...

Syrová krémová nátierka
Tento recept sme robili na krúžku a bol véééééľmi dobrý. :) ODPORÚČAM!

Plnené artičoky
Toto predjedlo som si vymyslela sama na jednu oslavu. Oslávencovi chutilo, ponúkam na vyskúšanie.

Vajce Monte Carlo
Toto slávnostné predjedlo pochádza z receptov slávného českého šéfkuchára Viléma Vrabca.

Trasená torta pre Lauri
Túto tortu mnohí poznáte, ale keďže budem suroviny dávať do balíka a posielať do USA, ...

Tyrkysový pomaranč
Tento receptík si robím, keď som smutná, alebo len proste nemám svoj deň... Život je...

Tvaroh s paradajkami
Toto je najjednoduchšia príprava na svete a pritom ide o spojenie božských chutí... :)

Paradajky na smotane
Toto je jedlo studenej kuchyne. Recept mám od mamy, ktorá pochádza z Poľska a celej...

Cestovinkový šalát s tuniakom a rôzne variácie
Cestovinové šaláty sú stará, dobrá a najmä rýchla klasika- proste zmiešame všetko dokopy, dá sa...

Šalát z pangasia
Veľa je receptov na tresku šalát, tak som skúsil urobiť z pangasia. Je na nerozoznanie od...

Škvareninová nátierka
Keď sú na návšteve rodičia, musím rozmýšľať aj nad raňajkami (ja inak neraňajkujem :- )) a tak...

Malinové tiramisu
Šľahačku s cukrom vymiešame do tuhej hmoty a pomaly primiešavame do mascarpone. Pripravíme si tekutý sirup...

Talianske semifreddo
Talianske semifredo je všeobecne známy a obľúbený taliansky dezert. Je veľmi rozšírený aj mimo územia Talianska,...

Nátierka na hrianky
Recept pochádza z mojej domácej kuchárskej praxe a je veľmi obľúbený najmä na večeru pre celú rodinu....

Ryby v Novaljskej marináde
Ryby očistíme , umyjeme. ja som použila morskú štuku -má málo kostí , vlastne len velkú...

Panna Cotta
Panna Cotta je známy a osviežujúci taliansky dezert, ktorý robievam vždy, ked dostanem chuť na...

Tatárska omáčka z majonézy
Jeden pán z Poľska mi povedal, že často chodí služobne na Slovensko. Najviac mu chutí vyprážaný...

Maslovo-horčicovo-cesnaková nátierka
Túto nátierku používame doma ako podklad na obložené chlebíky. Kto obľubuje cesnak tak mu určite bude...

Ľadová ovocná polievka
Z červeného melóna si pripravíme pyré v mixéri. Nalejeme ho do formy na ľadové kocky a...

Malinovka pre dospelých
Táto malinovka vás osvieži, zlepší Vám náladu, odbúra stres a dodá Vám potrebné vitamíny

Moja bryndzová nátierka
nie je na nej nič zvláštne iba sme si na nej ohromne pochutili tak si dajte aj...

Marcipánová torta
Vynikajúca torta. Rýchla a jednoduchá príprava. TIP: S marcipánom sa dobre pracuje keď má izbovú teplotu....

Zidovský mediteránsky košíček
Ide o veľmi príjemné predjedlo a zároveň aj efektné. Recept pochádza od židov žijúcich v oblasti...

Veľkonočný mazanec
Tento skvelý recept som našla v receptári Slovenskej televízie, odskúšala som, chutil nám a vkladám...

Študentská pečať
Tento recept robila už moja mamička a my ako deti sme sa šli za ním potrhať, v...

Šopský šalát
Tento recept sme robili v škôlke kde chodila moja dcéra pred deviatimi rokmi a je veľmi dobrý....

Hermelín s pomarančom
Hemelín pokrájame na trojuholníky, pomaranč a cibuľu na kolieska a premiešame to na tanieri.