Banánové pokušenie

maxxik - fotkamaxxik, 13. apríla 2011
5
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

5 KS
PODLA NASEJ CHUTI
250 ml
1 PL
100 G




Postup

  1. 1

    PISKOTOVE CESTO POTRHAME DO MISIEK. NUTELU SI DAME TROSKU ROZTOPIT DO MIKROVLNKY POLEJEME NA POTRAHANE CESTO PRIDAME NAKRAJANE BANANY.A NA TO VSETKO POKVAPKAME GRIOTKU PODLA NASEJ CHUTI,

  2. 2

    OZDOBNE POSTRIEKAME OSLADENOU SLAHACKOU,POKVAPKAME JAHODOVYM TOPINGOM A POSTRUHANOU COKOLADOU.

Diskusia k receptu

korbacik
... zvláštne, toto som ešte nepočula, len neviem, či by som nevynechala tú griotku. Dúfam, že recept ste nevymysleli s kamoškou, keď ste sa nudili:)))) - griotka. Ak Ťa, Maxxik zaujíma varenie, pečenie, máš moje sympatie, ak ľúbite doma sladké, rada sa s Tebou podelím o rcp. Ukladám ako inšpiráciu. Pekný deň - ale teraz si pravdepodobne v škole.
korbacik
... sorry, nerozumiem:)))))) Teraz som čítala tvoj profil, nejako mi nesedí ten vek a ja som sa k tebe prihovárala ako k malému dievčatku:)))) Takže zmienku o griotke a škole škrtám.
Oprav si vek, mýli to...
jatanika
mám pocit, že každému, kto nemá uvedený vek tuná hodí 9... asi je to "najmladší" z možnej ponuky...
maxxik
to bi som naozaj chcela mat este9rokou aspon bi neboli take starosti opravila som to dufam ze to bude v poriadku.dakujem
cica2
zbožňujeme banány a tento receptík je tiež lákavý. A vitaj medzi nami:))....a vek neriešim, mne tiež zobrazuje že mám 9 rokov a myslím že stačí čo som napísala do profilu, potom je už jasné že toľko rokov mať nemôžem...však keď som sa registrovala, nikde nebolo napísané že musím uviesť aj vek ...a to bábätko je zlatučké čo máš na fotke:)))@jatanika , áno je to tak, pokiaľ sa neuvedie vek, tak zobrazuje tých 9 rokov každému....mala by tam byť aj nula aby to potom takto neukazovalo....prajem tiež pekný dník:)
korbacik
... mne ten vek nevadí, ale ja som ti, maxxik písala skôr než som čítala profil... Takže, ešte raz sorry... Ale hlavne, že recept je zaujímavý, veď o to tu ide, nie:)))
bejaja
zaujimavý recept, treba to vyskúšať, inšpirovala si ma...
sovka62
Vážne každému zobrazí deväť? To by sa mi páčilo, tuším si ten vlaňajší vek vymažem, nech tam mám tiež devinu. Len čo s tou fotografiou v profile? Tam predsa len vyzerám o nejaký týždeň staršia?
evanaaa
Sovka,mne by stačilo aj 19, aj keď som v pondelok prekročila šesťdesiatpäťku, žiaľ. Ale na sladkosti som, aj keď ich celkom nemôžem, ten dezert by som aj zjedla ale nedá sa. Dám si teraz aspoň ten banán.
evanaaa
Hamana, ďakujem ti veľmi pekne, najmä to zdravie aby sa mi splnilo.
maxxik
to babo sa nam narodilo v januari po 8 ROKOCH TAK SI HO VICHUTNAVAME!:-))))
evanaaa
Maxxik, gratulujem k tomu zázraku, to je ozaj vzácnosť, veď po toľkých rokoch aj nádej odchádza. A čo to je - dievčatko, či chlapček ?
maxxik
EVANAAA:CHLAPCEK,NO ANO.OTO JE VZACNEJSIE,A ZAPOJI SA AJ VEDSIA DCERA.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia