Lahodný kurací šalát s broskyňou

kimika - bez fotkykimika, 11. apríla 2011
Lahodný kurací šalát s broskyňou
Foto: kimika

Ak neviete čo s kuracím mäskom z polievky tak si urobte tento výborný šalát. Ja som v nedeľu zabila dve muchy jednou ranou. Mala Zobraziť celý popisAk neviete čo s kuracím mäskom z polievky tak si urobte tento výborný šalát. Ja som v nedeľu zabila dve muchy jednou ranou. Mala som výbornú kuraciu polievku a šalát pre hostí, ktorý si mimochodom pochvaľovali. :)

Suroviny

 uvarené
 malá
 štipka
 štipka
 štipka




Postup

  1. 1

    Vychladnuté kuracie mäso(z polovice kuraťa, polovicu som nechala v polievke) oberieme od kosti a rozdrobíme alebo na jemné kúsky nakrájame. Nakrájame si aj zavárané broskyne(ja som dala asi 5 polovičiek) a dve mladé cibuľky. Pridáme majolenku, biely jogurt, kari korenie, mčk a podľa chuti soli a dobre premiešame. Ak chcete viac šalátu urobte z dvojitej dávky. Podávame vychladené s chlebíkom. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

korbacik
Toto určite urobím, lebo mäso z polievky väčšinou vyhodím:) , ale sme len dve s dcérou, ja to veľmi nemusím a ona tiež nie, je mi ho síce ľúto, ale tento šalátik vyzerá byť chutný, všetko, čo v ňom je, je tiež chutné.Ukladám a už sa teším. Pekný deň.
kimika
ďakujem za komentáre, šalátik určite nesklame :) Pekný deň aj vám!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia