Čokoládovo–pomarančový pohár
Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 20. apríla 2011
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 20. apríla 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Smotanu vyšľaháme, pridáme mascarpone, vanilkový a práškový cukor. Rozdelíme na dve časti. Do jednej vmiešame polovicu rozpustenej čokolády, druhú časť ochutíme pomarančovým likérom a postrúhanou pomarančovou kôrou.
- 2
Do vysokého pohára striedavo vrstvíme šľahačky, ktoré predelíme tenkou vrstvou zvyšnej čokolády. Necháme tuhnúť v chladničke minimálne tri hodiny. Poháre dozdobíme plátkami pomaranča.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a fakt to vyzera dobre, si profik