Veľkonočná tortilla

Milan Poloha
šéfkuchár hotela Crocus na Štrbskom Plese, 22. apríla 2011
Veľkonočná tortilla
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

4 ks (placky, lokše, slané palacinky)
100 g
4 ks
 pola chuti
 alebo pažítka
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Tortilu ohrejeme na panvičke, uložíme na tanier a poukladáme šalát ochutený soľou,korením, olivovým olejom a citrónom.

  2. 2

    Pridáme nakrájané údené karé, cviklu, syrovú hrudku a vajíčko uvarené na tvrdo.

  3. 3

    Nakoniec posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a môžeme pridať za hrsť výhonkov sakury.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia