Foto: tkatka
Niet čo dodať, treba ochutnať :)))
porcií
príprava
Postup
-
1
Bielý jogurt, kryštálový cukor a vanilkový cukor dáme do hrnca a zohrieváme dovtedy kým sa nám cukor neroztopí. Necháme vychladnúť.
-
2
Želatínu dáme do 4 PL vody a necháme napučať. Zatiaľ si vyšľaháme smotanu.
-
3
Želatínu tiež zohrejeme aby sa rozpustila, a hneď pridáme 2 PL bielého jogurtu a zamiešáme. Želatínovú hmotu zamiešáme do bielého jogurtu.
-
4
Primiešáme po 2 PL šľahačku.
-
5
Pridáme na kocky nakrájané ovocie a zamiešáme.
-
6
Formu srnčí chrbát vyložíme foliou, silikónovú formu vypláchneme studenou vodou. Jogurtovú hmotu vylejeme do foriem a dáme do chladničky stuhnúť najmenej na 4 hodiny alebo cez noc.
-
7
Vyklopíme a nakrájame.
-
8
Podávame. Prajem dobrú chuť a príjemné osvieženie :)))
chválim recept aj autorku.
super to vyzera, dik za recept.........ukladam..raz vyskusam :DDD
si šikovná.
Prajem všetkým varecháčom a varecháčkam príjemné prežitie veľkonočných sviatko!. :)))
robila s broskyňami,dávam si ho medzi obľúbené.