Veľmi chutné a nenáročné jedlo podobné rizotu, ktoré sa môže podávať ako príloha alebo samostatný chod.
Zdroj: pinterest
6
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g mleté |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
3 PL |
|
185 g |
|
1 plechovka |
|
470 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na posypanie |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Papriky nakrájame na malé kocky, cibuľu a cesnak na drobno. V hrnci na troche oleja opečieme mäso, kým už nebude ružové, potom pridáme zeleninu a opekáme, kým nie je cibuľa mäkká. Pridáme koreniny, pretlak a dobre premiešame.
- 2
Pridáme rajčiny, ryžu a všetko zalejeme vývarom. Privedieme k varu, stlmíme a za občasného miešania varíme, kým ryža nezmäkne. Podľa potreby ešte dochutíme. Môžeme podávať posypané syrom.
Tiež rizoto:
Ďalšie recepty:
- 2
Som rada, že inšpiroval, pochutnajte si :)
Ďakujem za krásnu fotku a spätnú väzbu, vyzerá veľmi chutne, som rada, že chutilo :)