Sendvič plnený kaprom a cibuľovým čatní na víne
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 15. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 15. júla 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 g |
|
500 g |
|
300 ml |
|
1 ks |
|
1 zväzok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Sendvič nakrájame na rovnaké štvorce a odrežeme kraje. Kapra nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme, okoreníme, opečieme na masle s olejom a necháme odležať.
- 2
Očistenú cibuľu nakrájame na krúžky a varíme v bielom víne s badiánom, až kým cibuľa nevpije víno. Potom cibuľu premiešame s posekaným kôprom a necháme odležať.
- 3
Na plátok sendviča položíme cibuľu, prekladáme kaprom a cibuľou a vrch uzatvoríme sendvičom.
Tiež sendvič:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu