Kaprí sendvič
Kaprí sendvič

Sendvič plnený kaprom a cibuľovým čatní na víne

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 15. júla 2019
Sendvič plnený kaprom a cibuľovým čatní na víne
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

800 g
500 g
300 ml
1 ks
1 zväzok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sendvič nakrájame na rovnaké štvorce a odrežeme kraje. Kapra nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme, okoreníme, opečieme na masle s olejom a necháme odležať.

  2. 2

    Očistenú cibuľu nakrájame na krúžky a varíme v bielom víne s badiánom, až kým cibuľa nevpije víno. Potom cibuľu premiešame s posekaným kôprom a necháme odležať.

  3. 3

    Na plátok sendviča položíme cibuľu, prekladáme kaprom a cibuľou a vrch uzatvoríme sendvičom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: