Sendvič plnený kaprom a cibuľovým čatní na víne

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 15. júla 2019 16:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Sendvič plnený kaprom a cibuľovým čatní na víneFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Sendvič nakrájame na rovnaké štvorce a odrežeme kraje. Kapra nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme, okoreníme, opečieme na masle s olejom a necháme odležať.

  2. 2

    Očistenú cibuľu nakrájame na krúžky a varíme v bielom víne s badiánom, až kým cibuľa nevpije víno. Potom cibuľu premiešame s posekaným kôprom a necháme odležať.

  3. 3

    Na plátok sendviča položíme cibuľu, prekladáme kaprom a cibuľou a vrch uzatvoríme sendvičom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist