Tento jednoduchý a svieži recept na vegánsky sendvič je inšpirovaný prímorskými chuťami. Kombinuje rastlinnú tofu nátierku s čerstvou rukolou, červenou cibuľou, kaparami a Zobraziť celý popisTento jednoduchý a svieži recept na vegánsky sendvič je inšpirovaný prímorskými chuťami. Kombinuje rastlinnú tofu nátierku s čerstvou rukolou, červenou cibuľou, kaparami a nakladanými uhorkami. Všetko sa podáva medzi jemne chrumkavým, na panvici ogrilovaným chlebom. Výsledkom je chutný, ľahký a zároveň sýty sendvič, ktorý je ideálny na rýchly obed alebo večeru – hotový za pár minút.
porcie
príprava
Postup
-
1
Nátierku natrieme na jednu stranu každého plátka chleba.
- 2
Na každú polovicu dáme rukolu, nakrájanú červenú cibuľu, scedené kapary a nakladané uhorky.
- 3
Na vrch položíme ďalší plátok chleba, čím vytvoríme sendvič.
- 4
Vonkajšie strany sendvičov potrieme trochu oleja a grilujeme na strednej teplote, asi 2–3 minúty z každej strany, kým nebudú zlatohnedé.
- 5
Nakoniec sendviče nakrájame na trojuholníky a podávame.
Tiež toasty:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu