Avokádové sendviče z čierneho chleba bez lepku
Foto: novalim
Predstavujeme vám náš nový čierny chlieb, z ktorého sme pripravili bezlguténový toast s avokádovou nátierkou. Ak sa vám cez
víkend žiadajú kvalitné a Zobraziť celý popisPredstavujeme vám náš nový čierny chlieb, z ktorého sme pripravili bezlguténový toast s avokádovou nátierkou. Ak sa vám cez
víkend žiadajú kvalitné a výživné raňajky bez lepku, odporúčame náš čierny chlieb a túto nátierku. Čierny chlieb je vyrobený z
prirodzene bezlepkových surovín, obsahuje quinoa múku, pohánkovú múku a tmavý ľanový šrot a okrem toho, že je
bezlepkový, má znížený obsah sacharidov.
Zdroj: www.novalim.sk
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia uvaríme na hniličku - vložíme ich do studenej vody a po zovretí varíme približne 3,5 - 4 minúty. Potom vajíčka ihneď schladíme v studenej vode.
- 2
Avokáda vidličkou roztlačíme v miske spolu s maslom. Pokvapkáme trochou šťavy z citróna a podľa chuti osolíme a okoreníme.
- 3
Každý plátok chleba opečieme v toastovači alebo na sucho na panvici. Natrieme avokádovou nátierkou. Na ňu poukladáme na plátky nakrájané vajíčka a na vrch pridáme listy rôznych šalátov. Prikryjeme druhým opečeným krajcom a prekrojíme na polovicu. Môžeme spojiť špáradlom, aby sendvič lepšie držal pohromade. Ozdobíme plátkom citróna, prípadne posypeme mikrobylinkami.
Tiež sendviče:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu