
Blesková ovsená kaša
Hľadáte rýchle raňajky, ktoré stačí iba otvoriť a môžete jesť? Prajeme dobrú chuť :)

Sójové kocky v krémovej horčicovej omáčke
Pre tých, ktorí nepapajú masko a nechcú prísť o túto dobrotu alebo proste pre všetkých, ...

Americká horúca čokoláda
Niečo na zahriatie v chladných dňoch? Horúca čokoláda zvládne túto prácu skvelo.

Bageta vo vajíčku so šampiňónmi
Keď máme odležané bagetky, použijeme ich vo vajíčku a výsledkom budú výborné raňajky či večera.

Rastlinná praženica
Praženica bez vajec? ! Za dve minútky máte na stole fantastickú rastlinnú praženicu, vyrobenú z čerstvého...

Rastlinná koložvárska kapusta
Rastlinná koložvárska je vyrobená z čerstvej kyslej kapusty a kvalitného slovenského tofu. Bez laktózy, ...

Polomáčané keksíky bez lepku
Super jednoduché, veľmi obľúbené a najmä také dobré. Polomáčané kakaové keksíky bez lepku zvládne napiecť...

Cestoviny s rastlinnou bolonskou omáčkou
Jedno z našich najobľúbenejších jedál. Bolonské cestoviny sú hotové okamžite a svojou skvelou chuťou si získali veľkých i malých, vegetariánov aj mäsožravcov....

Caesar šalát podľa Petra Vargu
Ochutnajte Caesar šalát tak, ako ho pripravuje šéfkuchár Peter Varga, ktorého kuchárske umenie ochutnali aj...

Blesková rastlinná fašírka
Bleskový obed alebo večera doslova do dvoch minút! Rastlinná fašírka je vyrobená z čerstvého slovenského tofu, ...

Rýchlo hotová rastlinná jaternica
Jaternica je vyrobená z najkvalitnejších rastlinných surovín a jačmenných krúp, neobsahuje cholesterol, GMO ani konzervačné...

Najlepšie špagety so syrovou omáčkou
Nie stále máme čas na dlhé vyváranie. Tento recept je príklad, že aj rýchle jedlo...

Kuracie plátky pečené v rúre
Priateľka chová brojlerové kurence a dala mi mrazené prsia. Teda, myslela som, že sú...

Hubové guľky do polievky
Nadrobno nakrájanú cibuľu podusíme na troške masti, pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme a podusíme....

Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov
Gaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte,...

Orechový „tatarák“
Vlašské orechy rozmixujeme na menšie kusy, nemali by byť pomleté na prach, takže ich nemelieme...

Lievance zo zvyškov ryže
Ryža je u nás veľmi obľúbená príloha. Ťažko však odhadnúť, koľko navariť, aby sme...

Chutné a jednoduché tagliatelle s paprikovou omáčkou
Nedávno som sa zúčastnila na jednej veselej a krásnej svadbe, kde samozrejme podávali aj výborne jedlo....

Tiramisu bez alkoholu
Pravé tiramisu je veľká pochúťka, aj keď som do môjho nedala pre mnohých základnú surovinu, ...

Cestoviny s pestom podľa Sketch Bros
Aj varenie môže byť zábava. Zabavte sa aj vy s youtuberskou dvojicou Oliver Oswald a Samo...

Špagety s ricottovou omáčkou a rukolou
Na „staré kolená“ som prišiel na „šmak“ červenej cibuli, stonkovému zeleru, roma šalátu a dnes...

Špenátový prívarok
Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame na menšie kúsky. Do hrnca nalejeme trochu oleja, pridáme...