Vajíčková nátierka
Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka na bezlepkovom toastovom chlebíku

novalim - fotkanovalim, 16. novembra 2021. Komerčný recept.
Vajíčková nátierka na bezlepkovom toastovom chlebíku
Foto: novalim

Rýchla večera alebo chutné raňajky? Vajíčková nátierka je obľúbená klasika, ktorá sa dobre hodí aj na bezlepkový chlieb. Vyskúšajte ju s bezlepkovým chlebom Zobraziť celý popisRýchla večera alebo chutné raňajky? Vajíčková nátierka je obľúbená klasika, ktorá sa dobre hodí aj na bezlepkový chlieb. Vyskúšajte ju s bezlepkovým chlebom z našej ponuky. V ponuke máme svetlý, tmavý alebo ľanový Linsi. Stačí ich len otoastovať do chrumkava, natrieť nátierkou a podávať s čerstvou zeleninou alebo šalátom.
Zdroj: www.novalim.sk

4
porcie
15 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal. (svetlý, tmavý alebo Linsi)
1 bal. (alebo listy špenátu)
Na nátierku:
3 ks uvarené natvrdo
2 PL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Uvarené a vychladnuté vajcia nakrájame na malé kúsky alebo roztlačíme vidličkou. Pridáme maslo, horčicu a vymiešame spolu na hladkú nátierku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

  2. 2

    Bezlepkový chlieb opečieme v hriankovači, natrieme nátierkou a ozdobíme mikrobylinkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia