Cesnakový dresing
Cesnakový dresing

Cesnakový dresing ako z reštaurácie

tomazeg - bez fotkytomazeg, 8. decembra 2021

Určite ste si mnohokrát dopriali k jedlu v reštaurácii cesnakový dresing. Ale nie a nie zistiť ako takú delikatesu vytvorili. Ja ako veľký milovník dresingov som prišiel k úžasnému návodu pre prípravu nebíčka v papuľke. Veď posúďte sami.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

3 PL (14 %)
1 PL
3 strúčiky
2 štipky (čerstvé)
1 ČL
1 ČL
2 štipky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do misky primeranej veľkosti dáme smotanu, potom tatarku.

  2. 2

    Ošúpeme cesnak a pretlačíme do zmesi. Zamiešame.

  3. 3

    Pridáme bylinky, alebo podľa chuti vegetu či iné suroviny, treba byť kreatívny.

  4. 4

    Servírujeme v malých miskách, po cca 50-70 g, pre estetický zážitok môžeme ozdobiť lístkami byliniek. Dresing vydrží v chladničke cca 24 hodín od prípravy.

  5. 5

    Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

mirop
tatarka je ochutena majoneza, nemozeme tam teda dat 1 PL a 1 ČL tatarky?

Zaujímavé video z archívu TV Varecha