Cesnakový dresing ako z reštaurácie
Určite ste si mnohokrát dopriali k jedlu v reštaurácii cesnakový dresing. Ale nie a nie zistiť ako takú delikatesu vytvorili. Ja ako veľký milovník dresingov som prišiel k úžasnému návodu pre prípravu nebíčka v papuľke. Veď posúďte sami.
porcie
príprava
Suroviny
3 PL (14 %) |
|
1 PL |
|
3 strúčiky |
|
2 štipky (čerstvé) |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
2 štipky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky primeranej veľkosti dáme smotanu, potom tatarku.
- 2
Ošúpeme cesnak a pretlačíme do zmesi. Zamiešame.
- 3
Pridáme bylinky, alebo podľa chuti vegetu či iné suroviny, treba byť kreatívny.
- 4
Servírujeme v malých miskách, po cca 50-70 g, pre estetický zážitok môžeme ozdobiť lístkami byliniek. Dresing vydrží v chladničke cca 24 hodín od prípravy.
- 5
Dobrú chuť!
Tiež dresing:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu