Kuracie ražniči
Kuracie ražniči

Ražniči s tzatziki omáčkou podľa Miss Slovensko videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 31. októbra 2020

Jednoduché a rýchle jedlo, ktoré nielen dobre chutí, ale aj skvelo vyzerá.

30 minút
na 220 °C

Videopostup

Suroviny

500 g
3 ks (rôzne farby)
300 g
2 ks
1 ks
200 g
Na tzatziky:
1 ks
1 ks
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájané na menšie kúsky naložíme do marinády zo sójovej omáčky, olivového oleja, soli, mletej červenej papriky a mletého čierneho korenia.

  2. 2

    Zemiaky, šampiňóny, cuketu, papriku a cibuľu nakrájame.

  3. 3

    Jednotlivé suroviny, vrátane mäsa, striedavo ponapichujeme na špajdle.

  4. 4

    Hotové ražníky poukladáme na pekáč, polejeme olivovým olejom, pokvapkáme sójovou omáčkou, posolíme, pridáme mleté čierne korenie, červenú papriku, podlejeme trochou vody.

  5. 5

    Pečieme približne 30 minút v rúre vyhriatej na 220 °C.

  6. 6

    Tzatziki: Uhorku nastrúhame na hrubšom strúhadle.

  7. 7

    Pridáme jogurt, prelisovaný cesnak, na drobno nakrájaný kôpor a všetko spolu dobre premiešame.

  8. 8

    Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre