Ragú z tofu a čínskej kapusty s mrkvovou ryžou
Foto: sueclash
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Tofu nadrobno nakrájame a pokvapkáme sójovou omáčkou. Z čínskej kapusty odstránime vonkajšie listy, kapustu rozpolíme a vykrojíme stredový hlúb. Polovice kapusty rozkrájame na prúžky. Rajčiny prelejeme vriacou vodou a necháme asi 2 minúty pôsobiť. Stiahneme šupku a dužinu nakrájame na väčšie kúsky.
- 2
1 PL nakrájaných mandlí opražíme na panvici bez tuku. Rozohrejeme olej a podusíme na ňom prúžky čínskej kapusty. Pridáme rajčiny, neopražené mandle, soľ a korenie. Podusíme. K podusenej kapuste pridáme tofu a necháme prehriať.
- 3
Mrkvová ryža: Ryžu povaríme so zeleninovým vývarom a mrkvovou šťavou. Nastrúhanú mrkvu podusíme na masle a vmiešame do ryže. Okoreníme soľou a korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@tornadolue , prave si mi skraslila den! dakujem moc krasne.. :-)