Foto: blissofplants
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1/2 ks nakrájaná nadrobno(alebo oranžová) |
|
1/2 ks nakrájaný na kocky |
|
1 ks nakrájaná na malé kúsky |
|
1 ks nakrájaný na 2 cm kúsky |
|
hrsť |
|
hrsť |
|
200 g |
|
hrsť |
|
podľa chuti |
|
130 g vopred uvarená |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Vo veľkej panvici si zohrejeme olej, opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom.
- 2
Pridáme všetku zeleninu (okrem špenátu), zalejeme vodou (len aby pokryla zeleninu) a varíme zhruba 15 minút.
- 3
Pridáme passatu, dobre ochutíme a varíme kým je zelenina takmer mäkká.
- 4
Na záver pridáme uvarenú quinou a listy špenátu, dobre premiešame a podávame.
Tiež quinoa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem@ 🧡