Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmotyka 9. novembra 2018 o 12:20

    Pre mňa nový nápad z hlávkovej kapusty. Robím len z kyslej. Vyzerajú výborne. Určite vyskúšam.
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 9. novembra 2018 o 14:18

    Chutné placky si urobila,chválim,tiež ich máme radi,ale s kôprom som neskúšala,ale vyskúšam:-) ja dávam majoránku.
    @zareaguj
     1x terinka55
  • používateľ nemá avatarhaji 9. novembra 2018 o 14:35

    Pěkný receptík, s kořením se dá pracovat. Sliny se mi sbíhají, hmm
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 9. novembra 2018 o 16:25

    @Motyka (9.11.2018 12:20)

    Vyskúšaj, majú inú chuť ako z kyslej:)
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 9. novembra 2018 o 16:35

    @45678 (9.11.2018 14:18)

    Ďakujem, kôpor mám všeobecne rada, v lete ho namrazím a potom pridávam do rôznych jedál:) A s hlávkovou kapustou veľmi pasuje.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 9. novembra 2018 o 16:37

    @Haji (9.11.2018 14:35)

    Ďakujem, samozrejme, že korenie každý môže pridať podľa vlastnej chuti.
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaterinka55 9. novembra 2018 o 17:21

    Tak to musí byť dobrota. Bez mučenia sa priznám, že som ich ešte nejedla. Ale, určite vyskúšam, ďakujem za inšpiráciu!
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 9. novembra 2018 o 17:46

    Mouka nasava tuk. Myslim, ze kdyz je tam vajicko, mouka ani nebude potreba? Urcite to vyzkousim. Z kysaneho zeli take delam bez mouky. Napad ale super!
    @zareaguj
     2x jani22, finczi
  • používateľ nemá avatarhaji 9. novembra 2018 o 18:58

    @Elenas tento recept mi připomíná okonomiaki. Je tu pěkný recept od Mijaita : » varecha.pravda.sk/recepty/okonomiyaki-fotorecept/63988-re...
    Tvé placky určitě vyzkouším, moc se mi líbí.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 9. novembra 2018 o 21:02

    @Mijaita radí, že múku tam netreba ani dávať, ak je tam vajíčko, ale pritom v recepte čo dala @Haji link ju dala aj ona.....tak neviem.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 9. novembra 2018 o 21:49

    @Evanaaa ten rc na okonomiyaki je japonsky a krome toho se na placky davaji omacky, tak asi aby se lepe vsakly. Krupave placicky z kysaneho zeli polohr moukou jen poprasim, aby to trochu vic lepilo. Vubec nerada moc pouzivam mouku do smazenych a pecenych mas a placicek. Tve vyzkousim snad uz zitra, mam krasne, krupave, stavnate zeli. Dam vedet
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 08:53

    @Mijaita (9.11.2018 17:46)

    Trochu múky asi bude potrebné aby placky držali pokope, ale vyskúšaj aj bez. Možnože bude ok.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 10. novembra 2018 o 09:03

    Zo surovej kapusty som placky este nerobila.Ja som zvykla nakrájat kapustu na rezance a najprv ju predvarit v osolenej vode,lebo tie placky sa pečú dost rychlo a kapusta zatial určite nezmäkne.Tú kapustu necháš aj postát aby zmäkla?-lebo to nepíšeš.
    @zareaguj
     1x motyka
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 09:12

    @Haji (9.11.2018 18:58)
    Ani neviem čo mám odpovedať, okonomiaki určite dobrota ale môj recept je oveľa jednoduchší aj múky dávam menej a rozhodne nie je japonský:) Je to slovanské jedlo.
    @zareaguj
     2x haji, 45678
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 09:34

    @Cesminaz (10.11.2018 09:03)

    Nenechám, dobré ju potlačim rukami, ona zmäkne a pustí trochu šťavy. Aj po snažení je potom dosť mäkka. Nie je sice mäkka na kašu ale je taká akkurát, mne taká chutí a nikto sa ešte nesťažoval:) Niektorí kapustu pred prípravou uvaria, alebo podusia ale ja to nerobím.
    Kapustu strúham na jemné rezančeky v robote. Možnože ak niekto nakraja na hrubo, potom je dobré aspoň obliať vriacou vodou alebo trochu posúdiť trebars s mliekom. Ale úplne varená kapusta už nie je ono.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 09:49

    Alebo presnejšie povedané dobré pomačkám kapustu :)
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 10:30

    @Elenas (10.11.2018 09:34)

    posúdiť = podusiť, autooprava na mobile ))
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 10:31

    Teda automatická oprava
    @zareaguj
     1x lubja
  • používateľ nemá avatarhaji 10. novembra 2018 o 12:10

    @Elenas (10.11.2018 09:12)
    Souhlas. Nemyslela jsem to ve zlém, naopak. Kapustu mám ráda, placičky také. Tvůj recept se mi líbí a nemám problém ani se syrovou kapustou, ani s múkou. Určitě vyzkouším, díky za pěkný receptík.
    @zareaguj
     1x elenas
  • olinecka - fotkaolinecka 10. novembra 2018 o 17:18

    Už som jedla hocijaké ,ale z kapusty, super,chválim mňamka.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 10. novembra 2018 o 17:39

    @Elenas jak jsem slibila, tak udelala. Jedinecne!!! Delala jsem si muj oblibeny salat - zeli, mrkvicka, majoneza, citron. Nez jsem pridala citron a majonezu, odebrala jsem do misky to zeli s mrkvickou, pridala vajicko, sul a kavovou lžičku polohrube mouky. Vyfotila jsem i smazeni, abys videla, ze se to nerozpadalo. A napadlo me, zkusim priste pect v troube a treba pridam houby nebo nejak to jeste ozivim. To me bavi! :-) Tvuj recept pro me super, jak uz jsem psala vys. Ty japonske s moukou take delam s mnohem mensim mnozstvim. Mne to s tou moukou prijde tak trochu blative. Uz jsem jednu placku snedla, dnes to sjedu vsechno :-) Jeste jednou ti moc diky za sebe za skvelou inspiraci!


    @zareaguj
     1x hanis
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 18:34

    @Olinecka (10.11.2018 17:18)

    Ďakujem, aj kapustové sú fajn.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 10. novembra 2018 o 18:48

    @Mijaita (10.11.2018 17:39)

    Super, vďaka za foto! som rada, že sa podarili a chutili, s mrkvou je to určite výborne. So šampiňónami je super, dajú sa spraviť aj karbonatky. V rúre je dobrý nápad, robievam ešte aj koláč, možno pridam aj recept.
    @zareaguj
     1x soncya
  • lubkabubka - fotkalubkabubka 12. novembra 2018 o 15:23

    Ďakujem za recept, robila som cez víkend presne podľa receptu, na bravčovej masti. Sú vynikajúce, boli akurát mäkké, chuťovo jedinečné. Je to pochúťka.
    @zareaguj
     1x elenas
  • elenas - fotkaelenas 13. novembra 2018 o 13:35

    @Lubkabubka (12.11.2018 15:23)

    Ďakujem veľmi pekne za komentár, som rada, že sa podarili a chutili!
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 17. novembra 2018 o 13:54

    Dnes som ich aj ja robila, boli dobre, chutovo mi pripominali plnene kapustniky na slano, vlastne kapustniky bez cesta :-). S koprom sa my nekamaratime, dala som saturejku a chilli, piekla som v rure, na kazdu 1 KL masti, ja tak robim vsetky placky, fasirky a pod. Muky som dala len 1 KL. My sme k tomu mali coleslaw.
    Nevravim, ze by som ich jedla kazdy den, ale raz za cas preco nie?


    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist