
Nákyp Nanette
Príprava sladkej hrozienkovej omáčky: z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme vodou a pridáme hrozienka...

Bretónsky koláč
Maslo vymiešame do peny a postupne primiešame cukor, žĺtky, trocha soli a nastrúhanú citrónovú kôru....

Diétny jablkový lekvár
Olúpané a na hrubom strúhadle nastrúhané jablká dáme do väčšieho hrnca. Pridáme diétny želírovací cukor, ...

Palacinky plnené mandľovým krémom
Cesto na palacinky musíme pripraviť asi o 12 hodín skôr, aby sa uležalo. Do misy...

Koláč s grapefruitovým krémom
Formu vymastíme maslom a z lístkového cesta v nej upečieme koláč.

Francúzska čokoládová torta
Žĺtky vyšľaháme s trochou cukrom a vanilkovým cukrom. Z bielkov spravíme tuhý sneh a vmiešame do...

Kokosovo-rumový krém s ovocím (Créme Á La Noix De Coco)
Žĺtky s cukrom vyšľaháme. Vyškrabeme dreň vanilkového struku, pridáme vaječný krém a vytvoríme zmes z...

Miešaný kompót
Hrušky a jablká očistíme od šupky, narežeme na štvrtiny a dáme do octovej alebo citrónovej vody....

Rebarborový kompót s bielym vínom
Rebarboru olúpeme, umyjeme a nakrájame na kúsky asi 3 cm veľké. Zalejeme bielym vínom a...

Drienkový kompót
Umyté drienky naložíme do 300 ml pohárov, zalejeme prevareným a vychladeným sirupom a sterilizujeme 30 minút...