Zapekané broskyne

redakcia - fotkaredakcia, 15. januára 2010
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 pohár
12 ks
30 g
80 g
1/2 vrecka
250 ml
30 g




Postup

  1. 1

    Plochú misu vymastíme maslom. Na dno poukladáme piškóty navlhčené šťavou z broskýň a posypeme nahrubo nastrúhanou čokoládou. Na piškóty nakladieme odkvapkané broskyne.

  2. 2

    V mlieku uvaríme vanilkový puding s polovicou cukru. Necháme trochu vychladnúť, primiešame 3 žĺtky a sneh z 3 bielkov, do ktorého zašľaháme druhú polovicu cukru.

  3. 3

    Masou zalejeme broskyne a pečieme v mierne horúcej rúre 10 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia