Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou

monty469 - fotkamonty469, 20. januára 2016
Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou
Foto: monty469

Tip na rýchlu a chutnú večeru.

2
porcie

Suroviny

2 ks
2 ks
1 ks
 (steak 7 korení)
1 ČL
2 ČL
1 menšia vetvička




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie + steak korenie), z oboch strán ich opečieme na oleji. Keď je mäso hotové, dáme ho nabok.

  2. 2

    Do výpeku pridáme maslo (1 PL), med a horčicu, necháme prevrieť a odstavíme.

  3. 3

    Potom si do ďalšej panvice dáme roztopiť maslo, pridáme rozmarín, zeleninové prúžky, osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie) a zľahka opekáme 3-4 minúty. Zeleninka by mala ostať chrumkavá.

  4. 4

    Hotové tagliatelle a mäso prelejeme omáčkou a môžeme podávať. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

kukulienka71
Jednoduché, rýchle, ľahké, farebné, chutné. Za každú vlastnosť jedna hviezdička, takže spolu 5*. Pekná fotka!
1x luclup
jack
No tak toto papaníčko isto urobím.vyzerá lákavo.mňamka.*****
piroh
čím krájaš zeleninu na prúžky,aby sa vzhladovo dali nazvať tagliatele,ja to skusam rôznymi škrabkami na zemiaky a vyjdu mi väčšinou iba hrube ,kratke rezance
monty469
No my máme niečo také, síce nie je keramická, ale taký istý tvar :

a ide to ľahko, vyjdu krásne dlhé tenké prúžky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia