Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou
Foto: monty469
Tip na rýchlu a chutnú večeru.
2
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie rezne osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie + steak korenie), z oboch strán ich opečieme na oleji. Keď je mäso hotové, dáme ho nabok.
- 2
Do výpeku pridáme maslo (1 PL), med a horčicu, necháme prevrieť a odstavíme.
- 3
Potom si do ďalšej panvice dáme roztopiť maslo, pridáme rozmarín, zeleninové prúžky, osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie) a zľahka opekáme 3-4 minúty. Zeleninka by mala ostať chrumkavá.
- 4
Hotové tagliatelle a mäso prelejeme omáčkou a môžeme podávať. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a ide to ľahko, vyjdu krásne dlhé tenké prúžky.