Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou

Autor receptu: monty469

Tip na rýchlu a chutnú večeru.

2
porcie

Postup

  1. Kuracie rezne osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie + steak korenie), z oboch strán ich opečieme na oleji. Keď je mäso hotové, dáme ho nabok.
  2. Do výpeku pridáme maslo (1 PL), med a horčicu, necháme prevrieť a odstavíme.
  3. Potom si do ďalšej panvice dáme roztopiť maslo, pridáme rozmarín, zeleninové prúžky, osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie) a zľahka opekáme 3-4 minúty. Zeleninka by mala ostať chrumkavá.
  4. Hotové tagliatelle a mäso prelejeme omáčkou a môžeme podávať. Dobrú chuť!