Mrkvová polievka so šampiňónmi
Foto: blissofplants
Dôkaz, že dobrá fotka jedla sa dá odfotiť aj mobilom. ? Dôležité je svetlo, aj pozadie. V tomto prípade si myslím, že na modrom pozadí, Zobraziť celý popisDôkaz, že dobrá fotka jedla sa dá odfotiť aj mobilom. ? Dôležité je svetlo, aj pozadie. V tomto prípade si myslím, že na modrom pozadí, oranžová krásne vynikne?? Ak vás zaujíma, o aké pozadie sa jedná, mrknite na môj IG, nebudete veriť.?? Krásny víkend všetkým ???
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zohrejeme si olej a opražíme nadrobno nakrájaný pór niekoľko minút, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a opražíme ešte minútku.
- 2
Pridáme na malé kúsky nakrájanú mrkvu a zemiak, varíme niekoľko minút, zalejeme vodou, privedieme k varu a varíme 20-30 minút alebo kým sa zelenina neuvarí.
- 3
Dobre ochutíme. Polievku rozmixujeme v mixéri. Ak je treba, dochutíme.
- 4
Medzitým si šampiňóny nakrájame a opečieme ich na panvici s olejom do zlatista.
- 5
Podávame s chrumkavým chlebíkom.
Tiež mrkvová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem milá @haji 💙🧡
Príjemný víkend ti prajem 🌞🌟
Ďakujem 🧡
Používam zmes rôznych byliniek a korenín, väčšinou talianska, francúzska alebo indická zmes..
Často používam aj kurkumu/keď použiješ kurkumu, vždy spolu s čiernym korením, zvyšuje účinky kurkumy😉/..
Kajenské korenie je super zdravé ak máš rada štipľavé.😉
Často používam ingrediencie ktoré spolu na prvý pohľad neladia a možno ani na ten druhý😃🤔😜
Niekomu to môže chutiť, niekomu nie a tak je to fajn.🤗
Krásny večer 🌟
Jasneee! Kamoska zas nechape čočku a lilek. A je to pro me (a nejen) delikatesa Ano, tak to je, nastesti! :-)