Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmotyka 26. novembra 2017 o 14:26

    Všetky suroviny podľa chuti mojich stravníkov. Tak určite vyskúšam niekedy aj Tvoje morčacie s kyslou kapustou. Na túto dobu, ako stvorené. Knedlíky tiež krásne a chutné. Občas ich robievam, len som doposiaľ nedávala muškátový oriešok. Najbližšie pridám. Veľmi pekný a dobrý postup a krásne servírovanie.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 26. novembra 2017 o 15:44

    Zaujímavo a veľmi chutne skombinované jedlo.No musím pochváliť aj plnku ktorá vyzerá super.
    ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 26. novembra 2017 o 15:58

    Hmm, to je zajímavá kombinace - s ružovým vínom. Krásně naservírováno, aj ten knedlík vypadá úžasně, dohromady to musí být výborný nedělní oběd. Šikulka! Díky za receptík, milá Izi!
    @zareaguj
  • rulik - fotkarulik 26. novembra 2017 o 17:04

    vyzerá to veľmi jedlo aj s tým pozadím, kyslá kapusta teraz v tomto období začína byť v kurze
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 26. novembra 2017 o 18:06

    Skvelé jedlo. Aj mne sa páči.
    @zareaguj
  • siisa - fotkasiisa 26. novembra 2017 o 18:53

    Milá Izka, ja už len čakám kedy pridáš ďalší a ďalší recept s morčacím mäsom :) Kúpila som zasa domácu morku a keď ju kupujem, určite viem čo z nej najbližšie urobím. Ale morka obrovská, tak rýchlo sa minú známe recepty a potom len rozmýšľam, že čo ešte.....receptov nikdy nie je dosť, tak ti ďakujem za tento pekný receptík :)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. novembra 2017 o 19:03

    @haji ,je to výborná kombinácia mäso, kapusta a víno..rada kombinujem tieto suroviny, lebo poznám chuť výsledného jedla..vďaka za komentár..)
    @zareaguj
     1x haji
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. novembra 2017 o 19:05

    @rulik , áno sudová kapusta je prírodné antibiotikum a treba ju hlavne jesť surovú..ale v tomto jedle výborne vynikla jej chuť, nebola ničím potlačená..Vďaka za komentár..)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. novembra 2017 o 19:07

    @3sandra3 ,som rada, že sa ti jedlo páči a ďakujem za komentár.-)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. novembra 2017 o 19:09

    @siisa ,ja tu mám mnoho receptov na morčacie mäso, môžeš vyberať z bohatej ponuky..ale ešte stále mám v zásobe nové kombinácie.-) ďakujem za komentár.-)
    @zareaguj
  • ubka - fotkaubka 26. novembra 2017 o 20:11

    @Izka počula si tu ranu?...odpadla som! Perfektný obed si uvarila a vkusne naservirovala .Vždy obdivujem aj Tvoje foto umenie:-)
    Pekný večer a inšpiratívne sny,aby si nás dlho obohacovala svojimi jedlami.
    @zareaguj
  • alex37 - fotkaalex37 26. novembra 2017 o 20:23

    Tak morku už mám kúpenú. Kyslá kapusta je v sude nalozena, ešte zostáva popracovať na knedlicke a bude to hotové. Už sa teším na výsledok. Fotka bude sľubujem.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 26. novembra 2017 o 21:30

    @alex37 ,už sa teším ako sa ti bude toto jedlo pozdávať..vopred ďakujem za foto.-) vďaka za komentár...
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaklukodvody 26. novembra 2017 o 23:23

    No tak @Siisa byla rychlejší. Také ukládám recepty na krůtu či krocana od Tebe. Letošní Vánoce bude u nás také, protože přijede vnuk s partnerkou, tak nás bude víc než normálně dva. Tak jsem se rozhodl, že udělám něco podle Tebe. Vnuka jsem vyučil a vaří v Německu, tak ať si odveze něco v hlavě. Tak věř, že letos jsi s námi u stolu. Alespoň s receptem. Srdečně zdravíme.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 27. novembra 2017 o 15:05

    Práve som dojedla segedín z vlastnej kapusty, a taký bol ostrý, až mi oči skrížilo. A tak čítam: Morčacie stehno v SUSEDOVEJ kapuste. :)))))))))))) Ale mám vlastnú, vyskúšam, mne je morčacie mäso dosť suché, toto vyzerá šťavnato. Knedlíky máš veľmi pekné. Veľká pochvala.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 27. novembra 2017 o 16:59

    @ubka ,to som ozaj nechcela spôsobiť mojim obedom.-) dnes sme dojedali včerajší obed spolu so susedkou a bola unesená z tej chuti..chválila nielen to chutné mäso s kapustou, ale páčili sa jej knedlíky, hoci petržlen nemusí...ani si nevšimla, že som použila aj víno..vďaka za pochvalu...)
    @zareaguj
     1x ubka
  • izabella929 - fotkaizabella929 27. novembra 2017 o 17:01

    @alec37 , ten knedlík je hračka..dávaj pozor, aby sa varil veľmi pomaly, inak tam nemáš čo pokaziť a praje ti už teraz dobrú chuť k tomu výbornému obedu.-)vďaka za komentár..
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 27. novembra 2017 o 17:04

    @klukodvody , moc si ma potešil..) milá správa, že bude tento recept na vašom sviatočnom stole..prejem vám obom aj s manželkou veľa dobrého zdravíčka..)pozdravujem do Česka.-)máš šikovného vnuka..
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 27. novembra 2017 o 17:11

    @bubaya , ja nemôžem pálivé, ale vraj je to zdravé by mi iskrili oči ako vianočný stromček..)) haha. dobrý názov si vymyslela, ale ja nemám suseda, iba susedky..mám tiež vlastnú kapustu a dokonca som si ju teraz tlačila do súdka sama..ale morčacie stehno nie je suché a zase som ho nemučila 2 hodiny/
    ako zvykne písať náš @radox1 / mäsko bolo šťavnaté a s tou kapustou a vínom veľmi chutné..vďaka za komentár.-)
    @zareaguj
     1x bubaya
  • používateľ nemá avatarpeto1666 28. novembra 2017 o 18:14

    Segedin light deluxe. mnam !!!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist