Morčacie stehno s mandľovou plnkou
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 26. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 26. decembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Plnka: Žemle nakrájame, namočíme do mlieka, vyžmýkame a zmiešame s olúpanými mandľami posekanými nadrobno, vajciami a petržlenovou vňaťou. Všetko zmiešame a ochutíme soľou a čiernym korením.
- 2
Vykostené morčacie stehno naplníme pripravenou plnkou, stočíme do rolády a potom prešpikujeme slaninou. Roládu upečieme.
- 3
Zemiakové pusinky: Zemiaky uvaríme, pridáme maslo, mlieko a vyšľaháme na kašu. Kašu potom striekame na pekáč pomocou vrecka na šľahačku a dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry.
Tiež morčacia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu