Lososový tatarák

tinca - fotkatinca, 2. septembra 2013
Lososový tatarák
Foto: tinca

Pre maškrtníkov, ktorí majú radi ryby. Robievam s limetkovou šťavou a ten dnešný je s pomarančovou. Chutil skvele.

3
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g
50 g
1 ks
1 PL
1 PL
z 1/2 ks
1 ČL
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Veľmi jednoduchá príprava. Všetky suroviny si nasekáme na jemné kocky. Zmes dochutíme olejmi, nasekanou pažítkou, petržlenovou vňaťou, čili papričkou, pomarančom /šťava+kôra/, soľou a korením. Všetko Zamiešame.

  2. 2

    Podávame na bagetke, s krekrami, toustami alebo zeleninovými tyčinkami. Dobrú chuť!

    Lososový tatarák - obrázok 2

Diskusia k receptu

staja
Vyzerá skvelo. Robievame tatarák z lososa, ale nedávame lososa údeného ani čili, dávame skôr čerstvé bylinky. Aj táto varianta sa mi páči.
eviana
Joj, @tinca , kiež by sa dalo načiahnuť a zobrať si kúsok na ochutnanie. Musím sa priznať, že som ešte tatarák z lososa nejedla, ale tento Tvoj vyzerá naozaj veľmi lákavo mňamózne... ukladám a raz isto vyskúšam :)
paploska
tinca vyzerá super, hneď by som si ho dala. aj na raňajky :-)
sonulienka
@timca toto mi nerob škoda len, že nie si bližšie ale ako vidím viaceré by sme Ťa navštívili. Paráda KK.
danulatenko
...je to velmi chutne aj ked si niekto povie ze pravy tatarak je iba zo svieckovice... lahucka, dietna "light" obmena tohoto jedla je lahodna a s pomarancovou stavou to musi byt nebe v hube... ;)
tinca
ďakujem vám za pochvalu @staja aj ja niekedy robievam len z čerstvého, ale teraz so urobila zmenu a oplatilo sa.:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia