Lososový tatarák
Lososový tatarák

Lososový tatarák

lynda222 - bez fotkylynda222, 19. februára 2019
Lososový tatarák
Foto: Lynda222
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g (filety)
100 g
1 ks
1 KL
1 KL
1-2 KL čerstvý
3 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Údeného lososa nakrájame, alebo rozmixujeme, alebo naškrabeme s čerstvým lososom. Pridáme cibuľu nakrájanú najemno, horčice, nasekané kapary, kôpor, limetkovú šťavu, čierne korenie, soľ a olivový olej. Všetko dobre zamiešame. Čerstvú rukolu premyjeme ako aj uhorku aj so šupkou. Do misky dáme rukolu, so škrabkou naškrabeme podľa chuti uhorku, pridáme olivový olej, soľ, korenie, limetkovú šťavu a odložíme bokom. Celozrnné pečivo alebo biele nakrájame na plátky. Na panvicu dáme olivový olej a zohrejeme. Pečivo opečieme ako hrianky, všetko pekne naservírujeme a podávame. Je to delikatesa. Krajšiu fotku bohužiaľ nemám, polovicu sme už zjedli :)

    Lososový tatarák - obrázok 1

Diskusia k receptu

radox1
urcite nie mixovat na kasu,ale krajat male kocečky.to je zaujimava prezentacia rozrypaneho taniera.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia