Tatarák zo špargle a z údeného lososa

Marcel Sekereš
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 25. apríla 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tatarák zo špargle a z údeného lososa Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistenú špargľu, lososa, cibuľu, bazalku a čili papričku nakrájame nadrobno.

  2. 2

    Potom pridáme pár kvapiek šťavy z limetky, olivový olej, soľ, korenie, všetko spolu dobre premiešame a necháme približne 2 hodiny odstáť v chladničke, aby sa chute spojili.

  3. 3

    Tatarák zo špargle a z údeného lososa podávame napríklad s hriankou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist