Tatarák zo špargle a z údeného lososa
Marcel Sekereš
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 25. apríla 2017
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 25. apríla 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú špargľu, lososa, cibuľu, bazalku a čili papričku nakrájame nadrobno.
- 2
Potom pridáme pár kvapiek šťavy z limetky, olivový olej, soľ, korenie, všetko spolu dobre premiešame a necháme približne 2 hodiny odstáť v chladničke, aby sa chute spojili.
- 3
Tatarák zo špargle a z údeného lososa podávame napríklad s hriankou.
Tiež lososový tatarák:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nene, myslím tím, že šparglu má čerstvou, regionální, neprodávanou přes řetězec - špargla tak necestuje stovky kilometrů, bůhví odkud. Když jedeš tím krajem, vidíš ji nasázenou a prodávanou při cestě.
Ďakujeme za upozornenie, použitie lososa sme do textu receptu doplnili.