Kuracie prsia supreme s ružičkovým kelom
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 16. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 16. januára 2020
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
80 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia osolíme a dochutíme čiernym korením, pod kožu votrieme maslo a tymian, zavákuujeme a metódou sous vide varíme pri 80 °C asi 1 hodinu. Po vybratí orestujeme.
- 2
Kel uvaríme a rozpolíme, orestujeme na nakrájanej údenej slaninke spolu s vareným cícerom.
- 3
Očistené zemiaky uvaríme, prebytočnú vodu zlejeme, pridáme horúce mlieko a rozmixujeme na pyré, do ktorého pridáme parmezán.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu