Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie prsia supreme s ružičkovým kelom

Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 16. januára 2020
Kuracie prsia supreme s ružičkovým kelom
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
80 minút
príprava

Suroviny

4 ks (s krídlovou kosťou)
100 g
100 g
100 g uvarený
1 kg
100 ml
50 g strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia osolíme a dochutíme čiernym korením, pod kožu votrieme maslo a tymian, zavákuujeme a metódou sous vide varíme pri 80 °C asi 1 hodinu. Po vybratí orestujeme.

  2. 2

    Kel uvaríme a rozpolíme, orestujeme na nakrájanej údenej slaninke spolu s vareným cícerom.

  3. 3

    Očistené zemiaky uvaríme, prebytočnú vodu zlejeme, pridáme horúce mlieko a rozmixujeme na pyré, do ktorého pridáme parmezán.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: