Kuracie prsia supreme s ružičkovým kelom
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 16. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 16. januára 2020

Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
80 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 ks (s krídlovou kosťou) |
|
100 g |
|
100 g |
|
100 g uvarený |
|
1 kg |
|
|
|
100 ml |
|
50 g strúhaný |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia osolíme a dochutíme čiernym korením, pod kožu votrieme maslo a tymian, zavákuujeme a metódou sous vide varíme pri 80 °C asi 1 hodinu. Po vybratí orestujeme.
- 2
Kel uvaríme a rozpolíme, orestujeme na nakrájanej údenej slaninke spolu s vareným cícerom.
- 3
Očistené zemiaky uvaríme, prebytočnú vodu zlejeme, pridáme horúce mlieko a rozmixujeme na pyré, do ktorého pridáme parmezán.
Tiež kuracie prsia:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre