Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčku

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019 11:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčkuFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Kapra najprv nakrájame na dlhé kúsky, potom ho osolíme a okoreníme. Obalíme ho v cestíčku vymiešanom z múky, vajca, smotany na šľahanie a drvených zemiakových čipsov.

  2. 2

    Obalené kaprie prsty potom vyprážame v oleji a po vysmažení ich necháme odkvapkať.

  3. 3

    Cream fresh vymiešame s posekanými bylinkami. Podávame ku kaprím prstom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist