Vyprážaný kapor
Vyprážaný kapor

Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčku

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019
Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčku
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

800 g
1 ks
100 ml
100 g
2 PL
200 g
20 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kapra najprv nakrájame na dlhé kúsky, potom ho osolíme a okoreníme. Obalíme ho v cestíčku vymiešanom z múky, vajca, smotany na šľahanie a drvených zemiakových čipsov.

  2. 2

    Obalené kaprie prsty potom vyprážame v oleji a po vysmažení ich necháme odkvapkať.

  3. 3

    Cream fresh vymiešame s posekanými bylinkami. Podávame ku kaprím prstom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: