Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčku
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 g |
|
1 ks |
|
100 ml |
|
100 g |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
|
|
200 g |
|
20 g |
|
20 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kapra najprv nakrájame na dlhé kúsky, potom ho osolíme a okoreníme. Obalíme ho v cestíčku vymiešanom z múky, vajca, smotany na šľahanie a drvených zemiakových čipsov.
- 2
Obalené kaprie prsty potom vyprážame v oleji a po vysmažení ich necháme odkvapkať.
- 3
Cream fresh vymiešame s posekanými bylinkami. Podávame ku kaprím prstom.
Tiež vyprážaný kapor:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre