prazdny

Mille-Feuille Nabe

Bravčové mäso

Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....

prazdny

Mille feuilles s karamelizovanou bielou čokoládou a hruškami

Dezerty

Najprv si pripravíme karamelizovanú bielu čokoládu. Rúru predhrejeme na 120 °C. Do zapekacej misy nalámeme...

prazdny

Mille feuille s vanilkovým krémom a marhuľovým želé

Dezerty

Marhuľové želé: Plátkovú želatínu namočíme do studenej vody na 10 minút. Marhuľové pyré zmiešame s cukrom...

prazdny

Mille-feuille s foie gras a kozím syrom

Večera

Vynikajúca kombinácia kačacej pečene s kozím syrom a ovocím. To všetko na zdravom šaláte.