Komentáre k receptu:
  • rubyrom - fotkaRubyrom 19. apríla 2019 o 18:22

    Parádní! Ráda bych ochutnala!
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaTerinka55 19. apríla 2019 o 19:27

    Pastva pre oči s určite sa veľmi poteší aj brucho :-) Veľmi pekné spracovanie.
    @zareaguj
     1x farbuska
  • cesminaz - fotkaCesminaz 19. apríla 2019 o 19:49

    @Rubyrom @Terinka dakujem vám za nahliadnutie a milé komentáre :-)
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 20. apríla 2019 o 00:56

  • cesminaz - fotkaCesminaz 20. apríla 2019 o 07:00

  • používateľ nemá avatarRadost 20. apríla 2019 o 08:19

    @Cesminaz (20.4.2019 07:00)

    veselé dni sviatočné ti želám
    do obohacovania VARECHY naďalej nestrácaj elán..!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 20. apríla 2019 o 08:41

    Pěkný recept!
    @zareaguj
  • chrobaktruhlik - fotkaChrobaktruhlik 20. apríla 2019 o 10:38

    VEĎ TO JE SKORO AKO MORTADELLA! ALE TÚ OMÁČKU BY SOM DOCHUTIL, NAPRÍKLAD DIJONSKOU HORČICOU ALEBO MAJORÁNKOU!

    A TEN CESNAKOVÝ JOGURT BY TIEŽ ZNIESOL HORČICU.

    DOBRÁ RADA, TREBA SI ZAPAMÄTAŤ:

    MAJONÉZA AJ JOGURT SA DAJÚ OCHUTIŤ HORČICOU ALEBO PARADAJKOVÝM PRETLAKOM PODĽA TZV. PRAVIDLA VEĽKEJ A MALEJ LYŽIČKY.

    KOĽKO DÁŠ POLIEVKOVÝCH LYŽÍC MAJONÉZY, TOĽKO TAM DÁŠ MALÝCH LYŽÍC HORČICE ALEBO PRETLAKU.

    NAPRÍKLAD NA SEDEM LYŽÍC MAJONÉZY PATRÍ SEDEM LYŽIČIEK HORČICE.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 20. apríla 2019 o 10:56

    @Chrobaktruhlik (20.4.2019 10:38)

    Ja ti dam radu bez pravidel. www.poradte.cz . Tam se muzes realizovat od rana do vecera a treba vyhrajes i tricko :-)
    @zareaguj
  • chrobaktruhlik - fotkaChrobaktruhlik 20. apríla 2019 o 11:30

    @Mijaita (20.4.2019 10:56)

    JEDEN ČESKÝ KUCHÁR TO PRAVIDLO FAKT ZMIENIL VO VIDEU, TAKÝ MLADÝ...

    TRIČKO MÁM! POZRI NA PROFILOVKU!

    JA SOM LEN CHCEL @CESMINAZ PORADIŤ. JA SOM NA VARECHÁČKY A VARECHÁČOV VEĽMI MILÝ.

    A TEN KEBAB SA FAKT PODOBÁ NA TENTO RECEPT » varecha.pravda.sk/recepty/domaca-mortadela/70504-recept.h...
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 20. apríla 2019 o 13:43

    @Chrobaktruhlik (20.4.2019 11:30)

    Tve rady jsou prilis direktivni. krome toho, mozna receptt podobny, ale 200 pagaciku si podobnych neni?
    Co rikal jeden nejaky kuchar, neni pravidlo, pokud má nekdo jine chute. Mne treba chutná hořčicí jen ochucené. Zelí máme radi navinulé, vetsina Slováků hodně kyselé. Taková pravidla ja neuznavam. Ale jako názor, radu, poznamku, proc ne. @Cesminaz ma skvele recepty. Kde mas ty, nejaky?
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • marienka44 - fotkaMarienka44 20. apríla 2019 o 15:07

    Recept ako vždy prvotriedny. Mám otázku: načo mixovať, ked mám mleté hovädzie maso na jemno? Nestačí prímesy zmiešat a pridať do mletého masa a rukou dôkladne vymiesiť?
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 20. apríla 2019 o 19:41

    @Mijaita (20.4.2019 13:43)

    Škoda Tvojej reakcie chrobaktruhkik užíva pravidelne Viagru a má adekvátne komentáre, podondieva...myslím,že najlepšie je ignorovať všetky jeho komentáre:-) krásne veľkonočné sviatky Ti želám:-)
    @Cezminas , ako všetky Tvoje recepty aj tento je hodný pochvaly:-)
    @zareaguj
     1x kvakac
  • mijaita - fotkaMijaita 20. apríla 2019 o 20:31

  • izabella929 - fotkaIzabella929 20. apríla 2019 o 20:35

    @cesminaz , moja milá tvoje jedlo vyzerá chutne.-) nech si každý do neho pridá čo má rád/hoc aj sušené mravce od chrobákatruhlíka/ to je každej gazdinky osobná vec...poznáme tvoje skvelé recepty @cesminka ,,,a nikdy nesklamali...prekrásne sviatky celej tvojej rodinke..)
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkaCesminaz 21. apríla 2019 o 08:09

    @Radost naša milá,dakujem krásne za prianie :-) a želám aj tebe veselú velkú noc. @Izabelka zlatá,dakujem pekne za tvoj milý komentík a pekné slová :-) Je to presne ako píšeš,každý si tam môže ešte maličkosti pridat alebo pozmeniť.Prajem aj ja tebe a tvojej rodine príjemné prežitie velkonočných sviatkov ;-) @45678 :-))) a toto sú akože jej "vedlajšie účínky"?? :-)) Prajem ti príjemnú velkú noc! @Marienka44 nie nestačí,lebo sa ti to potom na panvici celkom ináč upečie.Scvrkne sa a bude to skôr ako fašírka :-) Musí to byt na hladko vymixované.Potom tá krupica trocha tú vlahu nasaje a pri pečení drží pekne v celosti celý tenulinký plátok a je taký jemný :-)
    @zareaguj
     2x haji, farbuska
  • cesminaz - fotkaCesminaz 21. apríla 2019 o 08:24

    @Chrobaktruhlik (20.4.2019 10:38)

    Dakujem za radu,ale u turkov sa to takto k takýmto jedlám robí.Či už paradajková omáčka,alebo cesnakový jogurt..je to skvôr tak "na prírodno" :-) aby človek vedel čo-akú chuť má naozaj.Menej je niekedy viac.Niekedy 2-3 ingrediencie spravia lepšiu chuť,než ked namiešam 10 dokopy :-) A to čo ty radíš,by bolo pre mňa už iné jedlo.Ale ty si namiešaj čo chceš do omáčky,alebo jogurtu.A ten recept čo spomínaš,sa podobá asi len v tom,že sa to krúti do fólii :-) Tam je iné mäso,iné bylinky a varí sa to..Ale hej,pre niekoho v tom podoba určite je :-) hoci pre mňa vôbec.Pekný den ti želám.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 21. apríla 2019 o 08:26

    @Haji zlatá dakujem a pozdravujem! :-)
    @zareaguj
     1x haji
  • siisa - fotkaSiisa 21. apríla 2019 o 11:08

    Krááása ! Pekné sviatky milá @Cesminaz.
    @zareaguj
     1x farbuska
  • používateľ nemá avatar2010 21. apríla 2019 o 12:21

    @Chrobaktruhlik (20.4.2019 10:38)
    Nie kazda kuchyna je posadnuta horcicou.
    Ked hladas taku, tak sa specializuj na finsku ty daju horcicu aj do bryndzovych halusiek
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarManya 21. apríla 2019 o 17:40

    @Cesminaz super ako vždy, aj teraz mám v mrazničke kurací podľa tvojho receptu, zo stehien aj z pŕs. Pri najbližšej dodávke domácej hovädzinky vyskúšam aj tento recept;
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist