Hovädzí kebab
Hovädzí kebab

Domáci hovädzí kebab videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 9. júla 2023

Výborný a veľmi jednoduchý kebab, ktorý si viete pripraviť aj vy doma. Je super mať ho v mrazničke a upiecť z neho vždy, keď Zobraziť celý popisVýborný a veľmi jednoduchý kebab, ktorý si viete pripraviť aj vy doma. Je super mať ho v mrazničke a upiecť z neho vždy, keď máte na kebab chuť. Tento kebab je z hovädzieho mäsa a je veľmi dobrou obmenou toho kuracieho.
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/?m=1

5-6
porcií
Domáci hovädzí kebab (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

Na kebab:
1 kg mleté
2 ks
3 strúčiky
6 PL
3 PL
1 KL
1 KL
1 KL
2 KL
1 KL
1 KL
3 PL
3 PL
1,5 KL




Postup

  1. 1

    Všetky udané prísady na kebab okrem krupice zmiešame a rozmixujeme do hladka. Ja som použila tyčový mixér. Krupicu zamiešame do zmesi až po rozmixovaní. Hladkú zmes zakryjeme a odložíme na 3 hodiny do chladničky.

  2. 2

    Po uplynutí času vyberieme mäso z chladničky a zabalíme ho do kuchynskej fólie. Máme dostať veľkú hrubú rolku mäsa / kebabu :-) Boky zaviažeme šnúrkou alebo niťou a kebab odložíme do mrazničky. Kebab nám bez problémov vydrží v mrazničke aj 2-3 mesiace.

  3. 3

    Pred prípravou treba rolku vybrať z mrazničky aspoň 1 hodinu vopred. Treba ju nechať rozmraziť ale len na toľko, aby sa z nej ostrým nožom dalo krájať. Tenučké plátky, ktoré nakrájame opekáme na troche oleja z oboch strán.

    Domáci hovädzí kebab (videorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Kebab je výborný a je veľmi chutnou obmenou toho kuracieho kebabu :-) Ako prílohu môžete podávať čo vám chutí. Zopár tipov na veľmi chutné kombinácie nájdete aj v mojom videu. Prajem dobrú chuť !!!

    Domáci hovädzí kebab (videorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube. Nájdete tam aj rôzne omáčky na kebab a pita chlieb.

    Domáci hovädzí kebab (videorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Kebab sauce⬇️ https://youtu.be/2dyAOrJfqqM Chicken kebab⬇️ https://youtu.be/Qx8WDBkPKac Döner bread/ Pita⬇️ https://cesminazuenal.blogspot.com/2019/12/pita-chlieb.html

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia